0
Belmodo Belgique

Nieuwjaar vieren in Brussel

G
Drinks

5

Hier spot je het langverwachte antwoord op de vraag: waarheen met oudejaar? Wij gingen voor jou op zoek naar de tofste plekjes in Brussel op 31 december 2017.

Om een onvergetelijke overgang van nieuw naar oud te vieren moet je in Brussel zijn. Onze hoofdstad biedt tal van feestmogelijkheden om van oudejaarsavond dé beste avond van het jaar te maken.

Hard Rock Café Brussels

Wie geen zin heeft om te koken en niet vies is van wat rock-’n-roll, kan terecht in het Hard Rock Cafe Brussels zijn. Je geniet er van een culinair 5-gangenmenu, een all in-barformule en een exclusieve party van 23:00 tot 04:00. Als je zeker wil zijn van je plekje reserveer je wel best – ja, letterlijk – nu! 

Toch liever gezellig thuis dineren? Vanaf 23:00 zijn de feestvierders welkom!

www.hardrock.com

Hard Rock Cafe Brussels
5
Foto © Hard Rock Cafe Brussels

Happy Brussels

Nood aan een kijkje in alle clubs van Brussel? Happy Brussels komt met een uniek concept met meer dan 50 dj’s in 10 topclubs. Eindeloos feesten voor iedereen: van electro house tot rock-’n-rol en zelf hiphop-liefhebbers kunnen er terecht. De Party Pass New Year’s Eve 2018 kost slechts € 60 en geeft je zelfs toegang tot het Atomium. Happy Brussels leidt je naar de meest originele locaties van de stad.

www.happybrussels.com

FCKNYE FESTIVAL au Palais 12

Het muziekfestival FCKNYE komt terug op oudejaarsavond in Paleis 12! Meer dan 10.000 feestvierders worden er verwacht in het grootste concertzaal te Brussel. Na zeven succesvolle edities zijn er deze keer maar liefst 34 dj’s aanwezig waaronder Amelie Lens, Adam Beyer, COMAH, TODIEFOR, Maztek en zo veel andere talenten. Tickets zijn er al vanaf € 35,90. 

fcknyefestival.be

Fcknye
5
Foto © Fcknye
Bloody Louis
5
Foto © Bloody Louis

New Year's Eve x Bloody Louis x Redcup Party

Knal in hartje Brussel spot je coolste club van onze hoofdstad: Bloody Louis. Op het menu staat standaard hiphop in deze plek. Op oudejaarsavond kan je genieten van tal van drinks terwijl je al je moves kan tonen op de dansvloer. Bloody Louis staat gekend voor zijn unieke touch en toffe thema’s

www.bloodylouis.be

Bloody Louis
5
Foto © Bloody Louis

Geen plannen om richting Brussel te trekken op oudejaarsavond? No worries, ook voor Antwerpen en Oostende hebben we zo’n lijstje gemaakt. Stay tuned 4 more!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten