0
Hier drinken de modellen hun espresso voor de show

Milaan: hier drinken de modellen hun espresso voor de show

G
Coffee

1

Milaan Fashion Week is opnieuw volop bezig. Het ideale moment om naar deze bars te rennen en een aantal modellen te spotten. 

Fashion cafe

Het Fashion Cafe is omringd door international designer stores. Ideaal om achteraf te shoppen. Je kan er terecht voor ontbijt, brunch en lunch. Na het diner blijven modellen vaak plakken en verandert de plek in een bruisende plek om te feesten. Dat zal dan toch na de show zijn ...

Emporio Armani Caffe

Hier kan je terecht voor warme dranken en lekkere gebakjes. Emporio Armani heeft restaurants in de grootste steden van de wereld. Logisch dus dat je hier modellen kan spotten. Hun signature drink? Een Italiaanse chocomelk met de letter A (van Armani natuurlijk). 

The Garden Cafe

Deze plek is volledig ingericht met bloemen, waardoor het lijkt alsof je buiten zit. Modellen komen hier langs tussen het shoppen door als pauze. Een beetje shoppen, een beetje eten … Wat een leven. 

Bar Luce by Prada

Bar Luce is een authentieke plaats in Milaan en dat is te danken aan het werk van film director Wes Anderson. Hier kan je terecht voor lekkere taartjes en thee. Bar Luce is gevestigd in Fondazione Prada, en dus een trekpleister voor modellen. De Belmodo-redactie wil daar wel eens naartoe! Voor de taart, voor alle duidelijkheid. 

Pasticceria Cova

Pasticceria Cova is in handen van Louis Vuitton, wat als muziek in onze horen klinkt. De plek is omringd met bekende winkelstraten en is the place to be om dé perfecte cappuccino te drinken. Do I need to say more

Geen modellen gespot? Dan heb je toch kunnen genieten van al het lekkers! 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten