0

Manicureadresjes voor bij het shoppen

G
Beauty

3

Shoppen en manicures: er zijn maar weinig vrouwen die je daarmee geen plezier doet. Bij volgende beauty-adresjes kan je terecht tijdens het shoppen.

Gent, Antwerpen en Leuven staan bekend als steden waar je heerlijk kan shoppen. Ben je het shoppen even beu, dan kan je voor een ontspannende manicure langsgaan bij volgende beautysalons.

GENT: LUX

In Gent moet je voor een manicure bij LUX zijn. Het schoonheidsinstituut staat gelijk aan kwalitatieve schoonheidsbehandelingen en de luxeproducten van Germaine de Capuccini. Schoonheidsspecialiste Lynn De Coen werkt enkel op afspraak, zodat ze je nog beter van dienst kan zijn.  

ANTWERPEN: Parfuma

Naast een parfumerie is Parfuma in Antwerpen ook de place to be voor manicures, pedicures en andere schoonheidsbehandelingen. De Parfuma crew staat er voor je klaar met professioneel advies en tips over de laatste nieuwe trends.  

LEUVEN: Soto

Soto Leuven
3
Foto © Soto Leuven
Soto Leuven
3
Foto © Soto Leuven

Voor een Aziatisch geïnspireerde manicure kan je terecht bij Soto in Leuven. In dit schoonheidssalon waan je je even in de Indonesische cultuur en voelt het alsof je op vakantie bent. Net als LUX werken ze bij Soto enkel op afspraak.  

Is het dus even te druk in de winkels of de winkelstraat, keep calm and go to the beauty salon!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten