0

Lunch in London

G
Coffee / Drinks

8

“De pond is in vrije val” las ik de morgen nadat Groot-Brittannië voor een Brexit koos. Ik ben dan maar meteen op de Eurostar gesprongen om een stevige shopsessie neer te gaan zetten aan de ander kant van het kanaal.

London Baby, het voelt een beetje alsof je me gedumpt hebt, maar in dat geval kan ik er maar beter het beste van maken #itslikebreakupsex. En als door onze breuk de pond eindelijk eens wat daalt, hoor je mij niet klagen, misschien brengt het ons wel closer then ever, sweetie darling

Want je hebt zoveel te bieden en het is zo makkelijk om eventjes op de Eurostar te springen in Brussel, een magazine te lezen in een comfortabele zetel, tunneltje in te duiken en in een andere wereld aan te komen. Al is het maar voor 1 dag. 

Lunch in London
8
Foto © Carnaby Street Eat

Krijg je ook al zin om een dagje te plannen? Doe het dan vooral zaterdag 23 juli 2016! Dan kan je Carnaby Street Eat ontdekken. Tussen het drukke Picadilly Circus, Regent Street en Oxford Street vind je de kleine autovrije oase van Carnaby Street met een schat aan winkeltjes en restaurantjes.

London heeft een diversiteit waar we op het continent enkel van kunnen dromen en dat merk je ook direct aan de veelzeidigheid van de eethuisjes in het kleurrijke, levendige Carnaby Street.

Lunch in London
8
Foto © Carnaby Street Eat

Carnaby Street Eat is het ideal moment om op 1 dag alle restaurantjes tegelijk te ontdekken, want aan de verschillende standjes kan je een klein en betaalbaar hapje kopen. Het droomfestival voor mensen die van eten houden, iedereen dus. Ik ben alvast even gaan voorproeven, thank you very much

Lunch in London
8
Foto © Carnaby Street Eat

Bij de Wright Brothers Soho kropen we achter de prachtig ingerichtte bar voor een spoedcursus oesters proeven. Geloof me: dat is even intens en gevarieerd als wijn proeven. Als je het niet doet voor de heerlijke zilte smaken van de verschillende soorten oesters of de lekkere wasabi sausjes, doe het dan omdat ze gewoon heel erg gezond zijn die oesters! Zo kwam ik te weten dat 1 oester maar 6 calorieën telt, maar dat 12 oesters wel evenveel proteïnen bevatten als een steak! Oysters! Where are my oysteeeers!??

Lunch in London
8
Foto © The Wright Brothers
Lunch in London
8
Foto © The Wright Brothers

Nog een ontdekking was de kleurrijke Peruviaanse keuken bij Señor Ceviche. Een pittige Pisco Sour cocktail om de lunch mee af te trappen en dan de frisse ceviche gerechtjes om met de hele tafel te delen.

Lunch in London
8
Foto © Señor Ceviche
Lunch in London
8
Foto © Seõr Ceviche

Struin de rest van de adresjes in het vrolijke Carnaby nog af om een dessertje te scoren dat je op de Eurostar naar huis kan opeten en geniet vooral nog na van een goed gevulde dag!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten