0

Le Grand Blanc: SkiFrance

G
Food

1

De eerste vrieskou al gevoeld? A la découverte du grand blanc! De Franse bergen bieden het allemaal. Als het niet is om een hele dag op de latten te staan, dan wel om een frisse neus te halen in de welness.

Het Winterwonderland biedt eindeloze mogelijkheden om te genieten. Skieën, snowboarden, après-skieën, dineren with a view, herbronnen in de welness of gewoon gezellig met je dierbaren genieten aan de warmte van de haard. Elk ski-oord van SkiFrance heeft zijn forté, aan jou de keuze welke bestemming de beste match wordt.

Eindeloze ski fun

Ben je gewoon een die-hard-ski-fan en gaat er voor jou niets boven een hele dag de pistes verkennen? Dan kies je blindelings voor Les 2 Alpes. Dankzij de gletsjer is sneeuw verzekerd heel het jaar door! Bovendien vind je er de langste afdaling ter wereld, Le Parisien!

Een beetje soleil aan de Franse Riviera

Geniet je van een heerlijke afdaling, maar nog meer van een zonnestraaltje mee te pikken tussendoor. Dan trek je best richting Isola 2000. Dit ski resort aan de Franse Riviera heeft niet alleen 120 km aan pistes, maar biedt ook nog eens zicht op zee! En heb ik al vermeld dat het zich op een boogscheut van Nice bevind?

Girlsweekend

Je lekker laten insneeuwen met the girls en 100m² welness, Bride les Bains is er speciaal op voorzien! Het girlsweekend biedt 48 uur pure fun. Aankomst met een cocktail, de pistes verkennen, luchen in het zonnetje op grote hoogte en in de namiddag bijlkletsen in de jacuzzi of de sauna. Count me in ladies

Hit the Culinary Heights

Na een dag in de barre kou te moeten rekenen op je vetlaag, heb je wel een degelijke maaltijd verdiend! Niets mis met fondu, maar als je vooral van de Franse sterrenkeuken wil genieten, kom je het best aan je trekken in Savoie Mont Blanc. Je vindt er in totaal 52 Micheling sterren, waaronder de 3-sterrenrestaurants: La Bouitte en Flocons de Sel. Maar ook met de traditionele Savoyaardse specialiteiten is het heerlijke genieten rond het haardvuur.

A Room with a View

Pashmina is niet alleen een heerlijk materiaal om in de winter in te cocoonen, in Val Thorens vind je ook het fabuleuze Le Pashmina hotel. The 5-star 'Made in Val Thorens' mountain refuge style hotel, is een oase van luxe. Het hotel is voorzien van een L’Occitane welness en een heus igloo pad. De igloo pad is een glazen cocoon, waarin je als verliefd stel onder de sterren kan slapen.

Nog een wens die niet vervuld is? I don’t think so. So shake that snowglobe en haast je naar de Franse bergen om wat sneeuwengeltjes te maken.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten