0
Plan alvast een uitstap naar Kortrijk

Kortrijk: dit zijn de gezelligste Belmodo-plekjes

G
Drinks / Food

1

Kortrijk, een stad die het bezoeken waard is! De stad ligt aan de Leie en bruist van cultuur en gezelligheid. Wij helpen je dagje Kortrijk alvast plannen. 

Balthazar

Roodbaars met noordzeerijst en bisquesauce

Een bericht gedeeld door ????G_lenny???? (@krulle_fm) op

De place-to-be om gewoon eens iets gezellig te gaan drinken. De bistro geeft je een Parijs-Brussels gevoel. Je kan er genieten van het tof terras aan de Leie en een hapje van hun uitgebreide kaart.

  • Paleisstraat 20, 8500 Kortrijk

De Grote markt in Kortrijk is toch wel een hotspot. Het gezellige plein is centraal gelegen in de stad. Er vinden hier heel wat leuke activiteiten plaats, de sfeer is er altijd op en top. Hier moet je toch eens geweest zijn. Voor wie lekker wil eten op een van de gezelligste plekjes in Kortrijk kan langsgaan in César of Restaurant Damier.

César

omnomnom ???? #lunch #salad #healthy

Een bericht gedeeld door Katia (@kavdc) op

César is een klassieke brasserie maar heeft de sfeer van een Franse bistro, très chouette! De menu bevat alle klassiekers maar als je daar gaat eten, neem dan zeker hun steak tartaar die aan tafel wordt bereid.

  • Grote Markt 2, Kortrijk 8500, België

Restaurant Damier

Creatieve gerechten en klassiekers worden als het ware geserveerd als kunstwerkjes. Altijd leuk als je prachtige bordjes op je Instagram feed kan plaatsen. De focus ligt hier op smaken van over de hele wereld. Olé! Het unieke aan Damier is dat er wordt gewerkt met regionale producten per seizoen. Elk seizoen iets anders, variatie gegarandeerd!

  • Grote Markt 41, 8500 Kortrijk

Table d’amis

Het restaurant met twee Michelinsterren is een aanrader voor wie graag het beste haalt uit een dagje Kortrijk. Lekker gastronomisch uit eten in een mooi interieur. Hier ga je buiten met een glimlach!

  • Sint-Maartenskerkhof 8, Kortrijk 8500, België

Café Tartine

Start je dagje Kortrijk in Café Tartine. Het pittoreske cafétje ligt in het historische centrum en wordt wel eens het Montmartre van Kortrijk genoemd. Ontbijt, lunch of brunch, aan jou de keuze! Hier moet je zeker hun fameuze Tartines van zuurdesembrood eens proeven. Just sit back and enjoy!

  • Sint-Maartenskerkstraat 11, 8500 Kortrijk

Het plein

#igkortrijk #kortrijk #photograph #photography #fotografie

Een bericht gedeeld door Frederique Vandenbroecke (@frederique_vdb) op

Surprise, maar ‘Het plein’ is geen plein. Het is een super gezellig parkje in Kortrijk. Het park bestaat uit prachtige bloemen, bomen, fonteinen en bankjes. Dé perfecte combinatie voor een toffe picknick!

  • Het Plein, 8500 Kortrijk

Boekenhuis Theoria

Houd jij wel van een goed boek? Hier kan je een leuk boek kopen en het op je gemak lezen. Boekenhuis Theoria heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannende namiddag in Kortrijk. Lees je boek in een knus leeshoekje, geniet van een tas koffie of praat over je favoriete boek met je reading buddies.  

  • Casinoplein 10, 8500 Kortrijk

Café Fernand

Let's eat. #igkortrijk

Een bericht gedeeld door ???? (@manatroch) op

Hou je het graag eenvoudig dan is dit gezellige café iets voor jou. Een tof eetcafé dat eenvoudige maar lekkere gerechten serveert. Meer heb je niet nodig! Bovendien maakt het ruw interieur het plaatje compleet.

  • Zwevegemsestraat 61, Kortrijk 8500, België

Wil je ook graag shoppen in Kortrijk? Tiany loves Kortrijk dus lees hier haar shopping experience.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten