0

Hier lik je de beste ijsjes aan de kust

G

1

Op warme zomerdagen smaakt een ijsje altijd. In combinatie met uitzicht op de zee is het plaatje compleet! Ontdek hier de beste ijssalons aan de kust.

Een ijsje mag zeker niet ontbreken tijdens een weekendje aan zee of een dagje op het strand. Bij de volgende zaken aan de kust bestel je de lekkerste ijshoorntjes of ijscoupes.

Gelato Maxzim (Oostende)

Voor de lekkerste (& grootste?) ijsjes van Oostende moet je bij het Italiaanse ijssalon Gelato Maxzim zijn. Je staat er wel even voor in de rij, maar het is het helemaal waard! Het tiramisu-ijs is er een echte aanrader!

Glacier de la Poste (Knokke-Heist)

Voor een ruime keuze aan smaken (zeker 20 verschillende!) kan je terecht bij Glacier de la Poste in Knokke-Heist. Je vindt er naast de klassiekers ook nieuwere smaken zoals butterscotch, oreo of passievrucht. Net als Gelato Maxzim staat deze zaak bekend voor haar grote porties.

Dolce & Gelati (Middelkerke)

In Middelkerke is Dolce & Gelati de place to be voor lekkere ijsjes. Al 7 jaar serveren ze versbereid ijs met klassieke, maar ook experimentele smaken zoals Pisang of Baileys. De zaak is berucht voor haar smeuïge chocolade-ijs.

St. Catherine (Nieuwpoort)

Al sinds de jaren ’60 kan je bij St. Catherine in Nieuwpoort heerlijk artisanaal ijs proeven. Hier staan de wachtrijen vaak tot aan de straat, dus dan weet je dat het goed is. Ook bij St. Catherine vind je unieke smaken zoals cuberdon, watermeloen of meringue.

’t Zoet Genot (Oostduinkerke)

Als je in Oostduinkerke bent, moet je zeker een bezoekje brengen aan ’t Zoet Genot! In deze tearoom wordt alles vers bereid: taarten, wafels, pannenkoeken én natuurlijk ijs. Het pistache- en speculoosijs zijn de specialiteiten van deze zaak.

Je weet wat ze zeggen: You can’t buy happiness, but you can buy ice cream and that’s kind of the same thing!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten