12

Hier leer je je lief kennen

G
Coffee / Drinks

Hunker jij naar iemand die je jouw lover kan noemen? Hier vind je enkele adresjes waarop je de kans kan verhogen om hem tegen te komen.

Alle singles onder ons weten hoe moeilijk het soms is om de ware tegen te komen. Wij maken het voor jullie wat makkelijker, hier vind je enkele adresjes waar je gegarandeerd the one of your dreams leert kennen.

De OR - Gent

OR Gent
12
Foto © Visit Gent
OR Gent
12
Foto © Elidesc

Een koffietje drinken in het centrum van Gent, wat wil je nog meer? Juist ja, je bent nog op zoek naar een lover die je kan vergezellen. De OR is een goede plaats om deze te spotten, want op de drukke straat zie je allerlei hotties (or notties) voorbijlopen. Bestel een koffietje, zet je aan het raam en het spotten kan beginnen.

Zie je echt de hottie van je dromen passeren op straat? Lucky you, nu je toch aan het raam zit kan je in no time naar buiten lopen.

Deze spotplaats vind je in de Walpoortstraat in Gent.

Warandepark - Brussel

Warandepark
12
Foto © Wikimedia
Warandepark
12
Foto © Panoramio

Het Warandepark is een stadspark in het centrum van Brussel. Ga eens een rondje lopen in het park en misschien kom jij de hunk van je dromen tegen. Ben jij niet zo het sportieve type? Maak er dan eens een wandeling met je hond.

Is dat nog te veel inspanning voor jou? Neem een leuk boek mee en zet je op een bankje: de ideale plaats om iedereen te kunnen spotten. Zorg er natuurlijk voor dat je boek niet té spannend is, keep your eyes on the mission!

Versuz - Hasselt

Discotheek Versuz in Hasselt
12
Foto © Versuz
Discotheek Versuz in Hasselt
12
Foto © Versuz

Ben jij meer op zoek naar het machotype? Ga dan eens naar Versuz in Hasselt. Neem al je friends mee en ga dansen tot in de vroege uurtjes. Misschien zie jij daar een dancing king of your dreams die de dansvloer verovert met zijn hippe dancemoves.

Grijp je kans en toon hem jou beste moves en misschien eindigt jouw verhaal net zoals Patrick Swayze en Jennifer Grey in Dirty Dancing.

The Pharmacy - Knokke

Interieur in The Parmacy
12
Foto © Newplacestobe
Interieur The Pharmacy
12
Foto © Newplacestobe
Hannah Van Ongevalle in The Pharmacy
12
Foto © Youtube image

Deze cocktailbar op een geheime locatie is een ideale plaats om jouw toekomstige lover te spotten. Beste barvrouw ter wereld, Hannah Van Ongevalle, is meestal achter de bar te zien. Ze bereidt niet alleen klassieke cocktails, maar laat ook haar eigen creaties proeven.

The Pharmacy is ingericht met oude meubels en antieke kasten, wat meteen zorgt voor een magische sfeer. Het is een kleine ruimte waar je makkelijk een babbeltje slaat met de andere mensen rondom je: perfect om jouw lover te leren kennen. Na enkele cocktails heb jij ongetwijfeld alle moed verzameld om op jouw ware toe te stappen.

Deze hotspot wil geen mainstream cocktailbar zijn en houdt daarom het adres geheim. Maar wij vertellen het je stiekem toch: Elizabetlaan 178 in Knokke.

MAS - Antwerpen

'T Zilte in het MAS
12
Foto © http://www.mas.be/nl
Het MAS
12
Foto © Cc Kapellen

Bezoek je in je vrije tijd wel graag eens een museum? Dan is het MAS in Antwerpen the place to be. Ga naar een tentoonstelling van Body Art, Glasses door Luc Tuymans of de tentoonstelling van Sarvadid.

Kijk eens rond je in plaats van enkel naar de kunst te kijken, misschien leer je dan een art lover kennen die ook jouw lover kan worden. Wil je al meteen naar de volgende stap? Goed nieuws, want in het MAS ligt 'T Zilte: een chic restaurants met een fascinerende ligging, waar je een onvergetelijke date kan beleven.

Is een chic dinertje te min voor jou? Het MAS ligt aan het water, dus neem een bootje en sail far, far away.

MoMu - Antwerpen

Ben je nog op zoek naar een evenement op valentijn? Ter gelegenheid van de sluiting van de FootPrint tentoonstelling heeft het MoMu op zaterdag 13 februari en zondag 14 februari een speciaal valentijnsweekend in petto.

Op valentijnsdag krijgen alle koppels 1 gratis toegangskaartje (2 kaartjes kopen = 1 kaartje gratis). Ideaal als jij het 3de wiel aan de wagen bent en meegaat met een koppel dat je kent. Misschien leer jij daar ook iemand kennen die meegaat als 3de persoon!

12.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo