0

Hier eet je de lekkerste pannenkoeken

G
Food

1

Niets leuker dan op een gezellige weekenddag lekkere pannenkoeken te gaan eten met leuk gezelschap. Hier vind je de beste adresjes voor pancakes om van te smullen.

Désiré de Lille

Echte Antwerpenaars kennen dit adresjes ongetwijfeld. Maar ook voor wie niet uit Antwerpen komt, is Désiré de Lille zeker eens de moeite waard om te passeren. Geen zin in pannenkoeken? Ga dan voor de overheerlijke appelbeignets. Kleine tip: kleed je niet te strak voor je dit adresje uittest, je bent gewaarschuwd!

  • Schrijnwerkersstraat 16, 2000 Antwerpen

Pascalino

Van Let’s Go Bananas tot Chocolat Madness en Applecrumblelicious, alleen van de namen op het menu van Pascalino krijgen we het water al in de mond.

  • Otto Veniusstraat 5, 2000 Antwerpen

De lozen boer - Lochristi

Bij De Lozen Boer kan je niet alleen terecht voor huwelijksfeesten, evenementen en het restaurant zelf, ze hebben er ook een eigen pannenkoekenhuisje. In het ouderlijk huis van de eigenaars kan je er elk weekend gaan genieten van verse pannenkoeken en dessertjes. Supergezellig en superlekker! Je kan het huisje ook zelf afhuren voor evenementen.

  • Lozen Boer 3-5, 9080 Lochristi

Pannenkoekenboot - Dessel

Wat is er leuker dan pannenkoeken gaan eten? Pannenkoeken gaan eten op een boot. Bij de pannenkoekenboot in Dessel geniet je van je favoriete zoete zonde terwijl je een rondvaart op het Antwerpse water maakt. Je stapt ongetwijfeld een kilo zwaarder af de boot, maar hey, calorieën in pannenkoeken tellen niet mee, toch?

  • Puttendijk 1a, 2480 Dessel
Dit bericht bekijken op Instagram

#pancakes

Een bericht gedeeld door Veronique Halans (@veroniquehalans) op

Gust - Gent

Op de menukaart van Gust Gent vind je niet alleen zoete, maar ook hartige pannenkoeken voor bij de brunch of het ontbijt. Onze ultieme favoriet zijn de american pancakes met maple syrup, blauwe bessen, geroosterde hazelnoten en een topping van mascarpone. Njammie!

  • Papegaaistraat 55, 9000 Gent

Waar eet jij de lekkerste pannenkoeken?

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten