0

Dit zijn onze favoriete plekken voor comfortfood

G
Food

6

Iedereen heeft af en toe nood aan comfortfood om de week door te komen. Wij verzamelden de leukste plekken waar je aan die – al dan niet gezonde – goesting kan toegeven.

Greenway

Voor de vegetariërs en vegans onder ons is Greenway Antwerpen een comfortfoodparadijs. Ook vleeseters kunnen er terecht voor een gezonde goesting. Sinds kort bestel je er een ‘Beyond the Meat Burger’: een hamburger die smaakt naar echt vlees, maar enkel bestaat uit plantaardige ingrediënten. Voeg daar nog de lekkerste sweet potato wedges bij en genieten gegarandeerd.

  • Groenplaats 6, 2000 Antwerpen
Schermafbeelding_2018-11-30_om_10
6
Foto © Greenway Antwerp
Schermafbeelding_2018-11-30_om_10
6
Foto © Greenway Antwerp

Ellis Gourmet Burger

Hamburgerketen Ellis Gourmet Burger is ondertussen een echt begrip geworden in België, Nederland én Frankrijk. En terecht. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan hamburgers en side dishes zoals onion rings, Belgian fries of een jacket potato. Onze favoriete locatie om van deze hamburgers te smullen is die op het Antwerpse Eilandje. Lekker eten én een prachtig uitzicht. Comfortfood op zijn best.  

  • Sint-Aldegondiskaai 52-54, 2000 Antwerpen
Schermafbeelding_2018-11-30_om_10
6
Foto © Ellis Gourmet Burger

O'yo Gent

Wie al tijdens het ontbijt of de lunch zin heeft om te gezondigen – je moet de dag goed beginnen, toch? – is bij O’yo Gent aan het juiste adres. Denk aan: heerlijke yoghurt bowls, vegan en glutenvrije pannenkoeken, toasts met avocado of hummus en het lekkerste vegan gebak. Laat het woord guilty pleasure maar achterwege, hier geniet je van comfort zonder schuldgevoel. 

  • Brabantdam 82, 9000 Gent
Oyo
6
Foto © O'yo Gent

Lucy Chang

Zin in lekkere spring rolls of een Pad Thai? Dan is Lucy Chang de place to be. Het restaurant voorziet met de heerlijkste wok- en noodlegerechten in al jouw Asian food cravings.  Voor diegene onder ons met een sweet tooth zijn er de milkshakes. Onze favoriet is die met oreosmaak. Redenen genoeg om deze foodspot een bezoekje te brengen.

Bavet

Voor superlekkere old school spaghetti moet je bij Bavet zijn. Deze spaghettispot laat jou je eigen pasta samenstellen. Je kiest de grootte ervan, welke saus je wilt én welke heerlijke toppings zoals halloumi of rucola jouw voorkeur hebben. Nog een pluspunt: smossen is toegestaan, dankzij de bavet die je ter plaatse krijgt. What time is it? Spaghetti time!

  • Sint-Katelijneplein 1, 1000 Brussel
Schermafbeelding_2018-11-30_om_11
6
Foto © Bavet

In welk restaurant komen we jou tegen?

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten