0
De zonnigste terrasjes

Deze zomerse pop-up's mag je niet missen

G
Beauty / Coffee / Deco / Drinks / Fashion / Food

1

Het is zomer, het is schoon weer, kortom: het is opnieuw pop-upseizoen. Van terrasjes tot boetieks en restaurants we’ve got you covered!

Wel even opletten, het is deze zomer vooral aan de zee te doen! Niet dat we dat nu zo erg vinden maar misschien toch af en toe rekening houden met enkele drukke dagen. Wie vandaag nog richting kust rijdt, veel succes!

Clouds Of Fashion

Power lady Laurentine zit deze zomer niet stil. We gaven jullie al mee dat Clouds of Fashion in Knokke te vinden is maar wist je ook dat deze shop ook in Oostende te vinden zal zijn?

Pssst misschien heeft ze wel al een paar mooie jurkjes in solden?

  • Zeedijk 659 (Lichttorenplein), 8300 Knokke
  • Adolf Buylstraat 18A, 8400 Oostende

Osaka World Pop-up

Naar goeie gewoonte strijkt het sporty label Osaka opnieuw neer in Knokke. Deze zomer doen ze er nog een schepje bovenop en delen de Japanse noodles uit. Zoek de promoteams die chopsticks uitdelen en wie weet shop én eet jij binnenkort in deze gloednieuwe shop.

  • Lippenslaan 330 – 8400 Knokke

Brows&Brush

Nog tot zondag 9 september 2018 laat jij je wenkbrauwen doen in Knokke en scoor je meteen ook een fab blow out bij Brows&Brush. Hou Belmodo trouwens goed in de gaten want deze zomer zal je Naomi wel vaker zijn passeren op onze website.

  • Koningslaan 248, 8300 Knokke-Heist

Gaston

Hoera, vanaf 1 juli is dé rooftop bar van Gent opnieuw open. In Gaston geniet je van een prachtig uitzicht, eet je gezellig iets of speel je een potje petanque. Wat heeft een mens nog meer nodig op een mooie zomerdag?

  • Hurstweg 8, 9000 Gent

Chez

Vanaf dinsdag 3 juli 2018 lunch jij bij chez. Ze omschrijven zichzelf als een pop-up food market en trendy aperobar. Hmmm, klinkt iets voor Belmodo, toch? Het eten zou gezonde en very Instagrammable zijn. Allen daarheen!

  • Zeedijk 563, 8300 Knokke-Heist

Bali Beach

Op hun webshop verzamelden ze al de coolste hebbedingen en nu strijkt Bali beach ook neer in Knokke. Van kleurrijke strandtassen tot productjes en leuke kledij, alles komt rechtstreeks uit Bali en heeft een extreem hoog hebben-gehalte.

Wij durven voorspellen dat die zeemeerminstaarten een hit worden aan de Belgische kust deze zomer.

  • Leopoldlaan 132 - 8300 Knokke

Jardim

Vakantie beleven in de stad doe je bij Jardim. Met een cocktail in de hand en zicht op de Schelde waan je je zo in betere oorden. Een mens zou bijna vergeten naar zijn werk te gaan maandag!

  • Scheldekaai 28, 2000 Antwerpen

The List

The List, een online magazine, is verzot op lijstjes maken en gaan die nu fysiek bundelen in een pop-up shop op de dijk in Knokke. O.a. sjaals van D’AUTAN, beautyproducten van Likami en de likeur Hierbas de las Dunas van Pure C-chef Syrco Bakker kan je hier vinden. Open vanaf 1 juli!

  • Zeedijk 738, Knokke-Heist
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten