0

De meest romantische restaurants voor op valentijn

G
Food

1

Soms doen we alsof we valentijn maar niets vinden, maar eigenlijk willen we toch het liefst allemaal romantisch verrast worden door onze loved one. Wij verzamelden enkele romantische restaurants waarmee je jouw lief subtiel een hint kan geven over wat je wil doen die avond… En een etentje op valentijn is écht niet cliché, where there’s food, there’s love.

Graanmarkt 13 - Antwerpen

Chef Seppe Nobels tovert gezonde en lovable gerechten op de tafels in Graanmarkt 13 die perfect zijn voor een gezond en licht valentijnsmenu. Het driegangenmenu verandert elke week en kan aangepast worden op basis van jouw eetwensen. Groenten spelen de hoofdrol in deze food story en we zijn er zeker van dat dit restaurant helemaal in jullie love story past.

  • Graanmarkt 13, 2000 Antwerpen

Arte - Antwerpen

Wie houdt van een verfijnde Italiaanse keuken en een interieur vol kunst reserveert best een plekje bij Arte. Zoals de naam al verklapt zijn ook de gerechtjes zelf eetbare kunst. Zo lekker zijn ze! Dat liefde door de maag gaat, bewijst dit restaurant.

  • Suikerrui 24, 2000 Antwerpen

A food affair - Gent

Neem je love affair mee voor een food affair in dit gezellig en romantisch restaurantje in Gent. Ideaal voor een valentijnsdag met een oosters tintje, in de vorm van dagverse gerechten zoals een heerlijke curry en lekkere spring rolls als appetizer

  • Hoogstraat 58, 9000 Gent

Alix Tables et jardin d'Amis - Gent

Eten bij Alix Table & Jardin d’Amis, een supergezellig en romantisch restaurant in Gent, voelt altijd een beetje als thuiskomen. Daar zorgt gastvrouw Alix zeker voor! De locatie is heel mooi en er is toegang tot een prachtige tuin. Je kan er op valentijn zowel genieten van een heerlijke lunch of van een dagvers en gezond diner. Of gewoon alletwee, het mag al eens speciaal zijn, toch.

  • Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent

La quincaillerie - Brussel

Dit restaurant in Brussel is een prachtige locatie om valentijn te spenderen. Het interieur heeft een old school touch door een mooie, ouderwetse klok in het midden van de zaal. Je eet er zowel heerlijke vegetarische, vlees- of visgerechten. Om nog maar van de extreem lekkere desserts te zwijgen.

  • Edelknaapstraat 45, 1050 Brussel (Elsene)

Nona - Brussel

Bij Nona in Brussel moet je zijn voor ovenheerlijke Napotilaanse pizza’s. Er hangt een relax sfeertje, waar je zorgeloos van je pizza kan genieten. Daarnaast is de prijs zéér schappelijk, je kan dus zeker all the way gaan die avond voor een heel menu van aperitief tot dessert.

  • Sint-Katelijnestraat 17-19, 1050 Brussel

In welk restaurantje reseverveer jij voor valentijn?

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten