0

De leukste adresjes aan de Belgische kust: Knokke

G
Beauty / Coffee / Deco / Drinks / Fashion / Food / Sleep

1

Laten we nog héél even volhouden dat de zomer niet voorbij is. Zelfs in september is een weekendje aan zee een must en Knokke is deze week onze laatste halte!

Iduna

Bij een weekendje weg hoort ook een wellness-moment voor jezelf. Boek op voorhand een behandeling bij Iduna en sluit je dag af is schoonheid … letterlijk!

  • Zoutelaan 52, 8300 Knokke-Heist

The Pharmacy

Iedereen weet dat je voor de beste cocktails in The Pharmacy moet zijn. De familie Van Ongevalle weet al jaren het niveau hoog te houden. Dochter Hannah is de ster van de zaak en mag zichzelf beste bartender van België noemen. Oké, dat was misschien in 2014 maar toch! Hier willen we wel eens aan de toog blijven plakken.

  • Elizabetlaan 178, 8300 Knokke-Heist

Bellerose

Oké, deze Belgische shop vind je wel op meer plekken maar waar kan je in godsnaam binnenstappen en je hele gezin kleden? Elk seizoen verast Bellerose ons opnieuw met een collectie die zowel trendy als tijdloos aanvoelt. Hoe doen die dat toch?

  • Albertplein 21-23, 8300 Knokke-Heist

Boo Raan

Sharing is hier ook de norm wat uiteraard voor de nodige gezelligheid zorgt, alle plats worden hier gedeeld en van voor- en hoofdgerechten is er geen sprake. Een aanrader voor quality time met het gezin of wanner je op stap bent met vrienden.

  • Edward Verheyestraat 17, 8300 Knokke-Heist

Sketch

Wie flink gespaard heeft, mag eens losgaan bij Sketch. Merken als Loewe, Acne en Philosophy lokken ons keer op keer binnen … al is het maar om te kijken!

  • Kustlaan 339-349, 8300 Knokke-Heist

Brasserie Rubens

Een klassieker in Knokke en een van de favorieten van onze Tiany en haar gezin. De garnaalkroketjes zouden de grote sterren van dit restaurant zijn al is ook de bediening er top!

  • Zeedijk-Albertstrand 589, 8300 Knokke-Heist

B&B Villa Oosthoek

Wie op weekend naar zee gaat, wil eigenlijk vooral tot rust komen, niet? Dan zit je bij B&B Villa Oosthoek goed. De bed & breakfast heeft een eigen zwembad waardoor je zelfs geen voet op het strand moet zetten als je daar geen zin in hebt. Wie toch lekker wil uitwaaien, staat in een kwartiertje op het strand.

Het allerbeste? Jij kan nu een weekendje, inclusief ontbijt, winnen op Belmodo!

  • Noordzeelaan 22, 8300 Knokke-Heist

Shoppen aan zee

Wie trouwens zot is van shoppen aan zee moet dit weekend zeker in Oostende passeren want wij organiseren daar #MODEinOOSTENDE, nu al voor de vijfde keer!

Al onze kustspecials van deze zomer lees je hier:

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten