0
Histoires d'O Oostende

De beste terrasjes in Oostende

G
Food / Drinks

1

Oostende is een van onze favoriete shoppingsteden. Bij al dat winkelen, hoort er natuurlijk ook af en toe een glaasje drinken en dat liefst op een leuke terras.

Bij Copa D'Or kan je terecht voor een heerlijke aperitief die je kan kiezen uit de uitgebreide kaart. Je zit hier tussen de creatievelingen van de badstad terwijl je helemaal tot rust kunt komen. 's Avonds kan je hier trouwens ook terecht om te dansen!

De Lunchbar

Voor een lichte lunch kan je terecht bij De Lunchbar. Hier eet je je niet vol, tenzij je nog extra dessert bestelt! Hun terras is niet gigantisch, maar juist heel erg gezellig.

Fort Napoleon

Deze unieke locatie huist verrassend genoeg een restaurant met een fantastisch terras. Deze omgeving zal je niet snel vergeten!

Galerie Beau Site

Galérie Beau Site is zo'n uniek concept dat je maar zelden tegenkomt. Je vindt hier niet alleen eten en drinken, maar ook fantastische kunst. Galérie Beau Site is de moeite waard!

Hier ben je op de perfecte plaats voor een hapje en een drankje. Histoires D'O serveert heerlijke cocktails, waaraan je slurpt terwijl je verse garnaalkroketten eet. Ga zeker langs in de vooravond om te genieten van een fantastische zonsondergang

La Galleria

Je kan ook in galerijen een terrasje doen, zoals bijvoorbeeld bij La Galleria in de James Ensor Galerij. Geniet er in stijl van een glaasje champagne met bijpassende oesters.

Oostende heeft nog zoveel om te ontdekken en dat doe je best via de Belmodo Hotspots App.

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten