0

De Belmodo festivalroute in Mechelen

G
Beauty / Fashion / Coffee / Sleep / Food / Drinks

2

Dit weekend is het opnieuw Maanrock in Mechelen. Het perfecte moment dus om de mooie stad te ontdekken!

En hoe kan je dat beter dan met onze fantastische Belmodo Hotspots App? Op de applicatie vind je de perfecte route terug om de stad van Technopolis beter te leren kennen.

Onze eigen Belmodo Blogger Delfien Debroux is trouwens dol op Mechelen. Zij toonde je eerder al haar favoriete hotspots!

Hotel Vé

Heerlijk rustig wakker worden kan perfect bij Hotel Vé. Na een zalige nachtrust kan je ook nog genieten in de wellness. Voor € 9 kan je genieten van twee sauna's, een jacuzzi, Turks stoombad en een zwembad met jet stream. 's Middags kan je het complex ook nog eens privé afhuren voor € 95.

Zoet

Voor nostalgische vibes kan je terecht bij Zoet. Het is nog een echt snoepwinkeltje zoals we die kenden in onze kindertijd, maar dan wel in een modern jasje gestopt. Hier kan je terecht voor echt artisanale chocolade en snoepjes in oldschool bokalen. Geen nood als je niet langs kan gaan in deze suikerhemel, want je kan ook handig snoep bestellen via hun webshop.

NOEN

Als je nog moet ontbijten of je hebt al zin in een heerlijke lunch, dan is NOEN the place to be! In het interieur, dat net een foto van Pinterest lijkt te zijn, kan je terecht voor heerlijke toasts en ander lekkers. Een must hier is sowieso het ijs van Eiskreem!

Unwined

Ondertussen is het tijd voor een verrukkelijk aperitief. Unwined serveert je de juiste wijnen voor het juiste moment in combinatie met hemelse tapas. Deze heerlijkheden verorber je met uitzicht over het mooie historisch gedeelt van de stad Mechelen. Helemaal verknocht aan de wijnen van Unwined? Je kan alles shoppen in de winkel.

Honoloeloe

Als je liever een biertje voor je neus krijgt, dan moet je bij Honoloeloe zijn. Je hebt hier een uitgebreide keuze aan bier uit eigen land, maar ook enkele unieke varianten uit het buitenland. Bij het gerstenat eet je hier simpele gerechtjes en side dishes, waar je je duimen en vingers bij zult aflikken.

Simple Comme Bonjour

Na al dat eten en drinken, is het tijd om te shoppen. We starten best met een juweeltje, want ons buikje zit rond! Simple Comme Bonjour verkoopt prachtige simplistische juwelen die echt bij iedere outfit passen. Je vindt hier sowieso je gading, maar als je graag iets persoonlijk wil, dan kan je hier ook terecht met je verzoekjes.

Il Cardinale

Il Cardinale Mechelen
2
Foto © Il Cardinale

Toch nog een klein hongertje? Il Cardinale combineert onze twee favoriete activiteiten: shoppen en eten. Naast heerlijke hamburgers, koop je hier ook coole sweaters en T-shirts. Alle items staan in teken van de Sint-Romboutskathedraal.

Interieur Kabinet

Afsluiten doen we met Interieur Kabinet in Mechelen. Interieur Kabinet is een woonwinkel het hartje van de stad die verschillende Scandinavische designmerken aanbiedt, maar ook onze eigen Belgen mooi representeert. Ze helpen je er graag verder met hun professioneel advies om van je huis een stijlvolle omgeving te maken.

Voor nog veel meer leuke hotspots in Mechelen en daarbuiten kan je terecht op onze Belmodo Hotspots App. Happy citytripping!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten