0
Brushbar Hasselt

De Belmodo Festivalroute in Hasselt

G
Beauty / Fashion / Coffee / Sleep / Food / Drinks

2

Het is terug tijd voor onze jaarlijkse afspraak in Limburg, Pukkelpop! Even genoeg van Rihanna en Die Antwoord? Volg dan onze Belmodo Festivalroute!

Via onze Belmodo Hotspots App vind je deze handige route terug. Ook voor onze andere steden vind je er routes à volonté!

Ontdek je graag de artiesten van Pukkelpop 2016? Dan kan dat via deze playlist!

Koks & Tales

Ga even weg van het festivalterrein en geniet van een heerlijke cocktail bij Koks & Tales in Hasselt. Proef er één van hun twaalf heerlijke drankjes in hun prachtige jaren 30-interieur. De bar is open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Ideaal dus tijdens Pukkelpop!

Modemuseum Hasselt

Als je dan toch in Hasselt bent, ga dan zeker eens langs bij het Modemuseum Hasselt voor een snuifje cultuur. Tijdens Pukkelpop 2016 kan je genieten van de Haut-à-Portertentoonstelling die loop van april 2016 tot september 2016. De permanente expositie is vanzelfsprekend ook de moeite met ongeveer 17 000 items!

La Bottega

Zoek je nog een outfit om de volgende dagen te shinen op Pukkelpop? Bij La Bottega vind je sowieso de juiste plunje om nog heel de nacht te feesten! Shop hier topmerken zoals Zoe Karssen en O'Ren. Als je wat dorst gekregen hebt door al dat shoppen, kan je hier een dranje drinken in de foodcorner!

Copain

Copain Hasselt
2
Foto © Copain

Voor de eerste honger die opkomt, ga je langs bij Copain. Op de kaart vind je heerlijke en unieke croques terug. De Croque Copain is het ontdekken waard: gegrilde cajunkip, humus, feta en nog heel wat ingrediënten. Als je nog niet echt honger hebt, drink je hier een dampende kop verse koffie.

Als je liever Italiaans eet, dan raden we L'Aperi Vino aan. Tijdens de lunch kan je hier terecht voor kazen, Italiaanse en Spaanse charcuterie en verse fingerfood. Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kan je hier profiteren van hun fantastische apero time!

Brushbar

Festivals zijn een beetje berucht om het feit dat ze vuil zijn. Brushbar zorgt ervoor dat je er terug helemaal stralend uitziet. De kappers nemen je haardos helemaal onder handen, waarna je make-up er ook terug on fleek uitziet.

Een tentje op een festival is niet alles natuurlijk. Bij 't Hemelhuys kom je helemaal tot rust, ver weg van de luide muziek op de campings. Probeer er zeker eens het heerlijke ontbijt uit na je nacht genieten in het gezellige charmehotel.

Zuppa

Voor wat vlugge groenten drink je een heerlijke soep bij Zuppa in Hasselt. Elke dag vind je er iets anders op het menu, want de soort soep hangt af van wat de groenteboer meebrengt die dag. Je kan nooit genoeg healthy breaks hebben tijdens de festivals!

Ogst

Voor een verrukkelijk diner, is Ogst de place to be! Elke avond kan je er à la carte eten of kiezen voor een 4- of 5-gangen menu. Chef Sébastien Wygaerts kookt er voor jou authentieke lichte gerechten.

Geniet van Hasselt, maar vergeet niet op tijd terug te zijn voor Rihanna donderdag!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten