0
Gypset Style Knokke

De Belmodo festivalroute aan De Kust

G
Beauty / Fashion / Coffee / Sleep / Food / Drinks

2

We Can Dance verovert opnieuw de Belgische kust dit weekend. Om tussendoor wat uit te blazen, stelden we voor jou de Belmodo festivalroute aan de Kust op.

Belmodo Blogger Tiany verloor alvast haar hart aan onze zee, zij is dan ook de uitgelezen persoon om haar favoriete hotspots te tonen. Je spot haar dit weekend sowieso ook op WECANDANCE in een van haar favoriete outfits! 

Ontdek je graag de artiesten van We Can Dance 2016? Dan kan dat via deze playlist!

Deze Belmodo Festivalroute speelt zich volledig af in het St. Tropez van de Belgische Kust, Knokke. Je vindt de route via onze handige Belmodo Hotspots App.

YAYA

Voor deze editie van het festival is de dresscode 'space'. Bij YAYA ga je langs voor een shiny outfit waarmee jij sowieso de queen bent van het evenement. In deze ultravrouwelijke lijn vind je sowieso je zin.

Iduna

Festivals doen veel damage aan je huid. Laat je gezicht eens extra verwennen bij schoonheidscenter Iduna. Het ervaren personeel geeft je ook een prachtig set nagels met hun Shellac systeem en ze kunnen zelfs je cellulitis onder handen nemen met de innoverende lipomassage.

The Pharmacy

Verder ontspannen doe je bij The Pharmacy in Knokke. Hier drink je de beste cocktails van je leven, terwijl je je in een unieke omgeving bevindt. Deze bar ontdek je alleen als iemand je er op wijst.

Lakeside Paradise

Op een festival worden menig cocktails en andere drankjes gedronken. De foodtrucks zijn ondertussen ook al stukken beter dan vettige hamburgers en een bakje frieten (al kan dat ook wel eens smaken). Om toch een beetje sport in je benen te krijgen, kan je gaan watersporten bij Lakeside Paradise!

Brasa

Na dat sporten heb je wel een hapje en een drankje verdiend. Brasa is een grillrestaurant waar je heerlijke kreeft en steak eet. Je eet hier enkel het beste vlees, vis en kip.

Ook bij L'Amuzette kan je terecht om iets te eten of drinken. Je eet hier in een interieur dat je volledig kan kopen. Als je hier blijft haperen na het eten of het degusteren van wijn of bier, kan je terecht in de gastenkamer om een nacht je slapen.

Space

Space zou doen vermoeden dat je hier aan het juist adres bent voor de dresscode van WECANDANCE dit jaar. Voor jouw garderobe zal je hier hoogstwaarschijnlijk niets vinden, maar voor je kleine spruit wel. Ook je kinderen mogen er fabulous uitzien op het festival! 

B&B Bea Mombaers

BB_Items-MasterBedroom-079_kopie
2
Foto © Belmodo

Nog zo'n plaats waar je het volledige interieur kan kopen, is B&B Bea Mombaers. Alle stukken die je er ziet, kan je op je wishlist plaatsen. Je komt in deze B&B sowieso tot rust, terwijl je op wandelafstand van de zee bent.

Verso

Ook aan de mannen wordt gedacht in deze Belmodo Festivalroute. Verso biedt de meest trendy mannenlabels aan te midden van de Kustlaan in Knokke. Je shopt hier high-endmerken zoals Dolce & Gabbana en Valentino.

Gypset Style

Zoek je nog dat ene unieke object om aan je outfit toe te voegen? Gypset Style heeft zeker wat jij zoekt. De eigenares staat erop dat ze enkel buitengewone dingen verkoopt. Of je nu op zoek bent naar een juweeltje, accessoire of deco, hier vind je het sowieso.

Knokke, Oostende, Nieuwpoort en alle andere Belgische kuststeden hebben natuurlijk nog zoveel meer in de aanbieding dan deze hotspots. Via onze Belmodo Hotspots App ontdek je ze allemaal!

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten