0

Aftellen naar de kerstvakantie

G
Deco / Drinks

7

Het aftellen naar de kerstvakantie duurt iets minder lang dankzij deze leuke evenementen. Ideaal om je te amuseren in de weekends.

Lichttunnel Oostende

Kerstmis is het lichtjesseizoen bij uitstek. Oostende speelt hier handig op in door een feeërieke lichttunnel over de Adolf Buylstraat te plaatsen. Elke dag kan je vier keer passeren voor een spectaculaire lichtshow op muziek. Een uitstapje naar de zee en een mooie lichtshow in één dag: win-win.

  • Adolf Buylstraat, 8400 Oostende
travelkerst2
7
Foto © Visit Oostende

Winter in het park

Als je dan toch in Oostende bent, kan je ineens passeren langs de brand new kerstmarkt. Die kreeg dit jaar de naam ‘Winter in het Park’. In het vernieuwde concept kan je schaatsen op een vijver, rondwandelen tussen de gezellige kerstchalets en genieten van verschillende animaties in het park. Perfect om het aftellen naar de kerstvakantie te verzachten.

  • Leopoldpark, 8400 Oostende
winterinhetpark
7
Foto © Winterpark in Oostende

Expo: Backstage/Frontstage

Ontdek de magie van de backstage van een modeshow op de tentoonstelling Backstage/Frontstage in het Modemuseum Hasselt. Aan de hand van videobeelden, fotografie en silhouetten van ontwerpers en modehuizen zoals Dries van Noten, Dior en John Galliano ontdek je de insiders van the fashion scene.

  • Gasthuisstraat 11, 3500 Hasselt

Lichtfestival Knokke-Heist

Ook Knokke-Heist speelt in op de lichtjestrein. Tot 6 januari kan je nog naar het unieke Lichtfestival gaan, geïnspireerd op het verhaal van De Kleine Prins. De verhaalelementen uit het boek vormen de basis voor het lichtparcours langs acht wonderlijke installaties. Een aanrader voor jong en oud.

  • Zeedijk 660, 8300 Knokke-Heist

Expo: David Yarrow

David Yarrow, de bestverkopende wildlife fotograaf van de wereld, stelt zijn nieuwste werk ‘It’s Five O’Clock’ Somewhere’ tentoon bij Leonhard’s Gallery in Antwerpen.

Op de foto’s zie je supermodellen zoals Cara Delevingne en Josie Canesco op mooie plekken zoals Alaska, Montana en Zuid-Afrika. De tentoonstelling loopt nog tot 23 december.

  • Leopoldstraat 45, 2000 Antwerpen
Black_Panther
7
Foto © David Yarrow
Road_Trip
7
Foto © David Yarrow

China Light Zoo

De Zoo van Antwerpen organiseert dit jaar een volledig nieuwe versie van de populaire China Lichtshow. Supergezellig om op een koude winteravond door het lichtspektakel te wandelen. Je kan nog naar de lichtjes gaan kijken tot 13 januari.

  • Koningin Astridplein 20-26, 2018 Antwerpen

Expo: Night Fever

In het ADAM-Brussel Design Museum moet je zijn voor Night Fever. De tentoonstelling leid je door het interieurdesign en de architectuur van clubs door de jaren heen.

Denk aan een blik achter de schermen van mythische nachten in Studio 54, de wereld van Andy Warhol en Grace Jones. Een must visit waar je nog tot 5 januari naartoe gaan.

  • Belgiëplein 1, 1020 Brussel
ADAM-Brussels_Design_Museum-023
7
Foto © Night Fever
ADAM-Brussels_Design_Museum-064
7
Foto © Belmodo

Voor je het weet is het Kerstmis.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten