0

5 x veggie in Antwerpen

G
Food

9

Vegetarisch gaan eten was lange tijd een eindeloze zoektocht. Cry no more! Eindelijk is er een overvloed aan keuze. Hier spot je onze top 5 in Antwerpen!

Carotterie 2000

Nog maar net geopend, maar nu al geliefd door vegetarians, vegan's en mensen die toch af en toe ook een stukje vlees lusten. Bij de Carotterie 2000 kan je terecht voor een healthy ontbijt, maar ook voor een lunch boordevol groentjes en vitaminen.

Deze lady werkt steeds met verse seizoensgroenten waardoor op haar menu constant lekkere, nieuwe gerechtjes staan. Een vegan chickpea curry sandwich of een versgeperst fruit & groentensapje. Deze nieuwe hotspot is ongetwijfeld een nieuwe trekplijster in Antwerpen. 

Raw Salad Company

Raw Salad Company
9
Foto © Raw Salad Company
Raw Salad Company
9
Foto © Raw Salad Company
"Onze deur staat altijd open voor iedereen die kiest voor gezondheid" - Raw Salad Company

Alle slaatjes worden bij Raw Salad Company ter plaatse vers gehakt en gekapt zodat de vitamientjes niet verloren gaan. Gezond eten en leven is tegenwoordig hipper dan ooit. Iedereen wil healthy zijn en zich niet schuldig voelen over een koekje of stukje taart te veel. Dat veggie saai en plain zou zijn is helemaal passé. Dat bewijst dit stulpje in hartje Antwerpen.

Native

Native
9
Foto © Native
Native
9
Foto © Native

Niet enkel onze lunch, maar ook ons avondeten mag tegewoordig niet meer te zwaar op onze maag vallen. Neerploffen in de zetel en een dutje doen als een kleine baby omdat je té opgeblazen bent, vindt niemand leuk. Bij Native kan je zowel lunchen als dineren. Hier is niet alles veggie, maar wel allemaal biologisch dus voor elk wat wils. Sinds kort heeft het restaurant ook een uitnodigend terras pal in het groen. 

Greenway

Greenway
9
Foto © Greenway
Greenway
9
Foto © Greenway

Finally iets healthy op de Groenplaats. Voorheen was het telkens kiezen tussen ongezond en nog ongezonder. Vanaf nu kan je bij Greenway terecht voor die broodnodige gezonde hap. Veggieburgers, heerlijke pasta's, of gezonde wraps, allemaal stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. De 1ste keer besefte ik niet eens dat de burgers vegetarisch waren. YUM!

De Broers van Julienne

De Broers van Julienne
9
Foto © De Broers van Julienne
De Broers van Julienne
9
Foto © De Broers van Julienne

Al sinds 1993 bezorgen de broers en Julienne ons heerlijke en eerlijke gerechten. Bij de Broers kan je lekker lunchen, maar ook gaan dineren. Zowel zoetebekken als salty liefhebbers vinden hier hun meug. Hun taarten wil ik allemaal 1 voor 1 naar binnen werken liefst binnen het uur. Spijtig dat ik deze hotspot niet eerder heb ontdekt. Dringend tijd dat ik daar eens mijn beentjes onder tafel schuif. Who's in
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten