0

5 x NYE in BXL

G
Food / Drinks

8

Lusting after 2016, zeg maar eerst in stijl goodbye tegen 2015. Hier zijn 5 adresjes in Brussel waar je nog een laatste onvergetelijke avond kan beleven.

La Villa in the Sky

5x NYE in BXL
8
Foto © La Villa in the Sky

In de glazen box op 120 meter hoogte zit je gegarandeerd op een exclusieve locatie om op het oude en nieuwe jaar te toasten. En ... om het vuurwerk over heel België te bewonderen, of toch over heel Brussel. Maar laat het prachtige uitzicht in The Villa in the Sky je niet te veel afleiden van de heerlijke gerechten die sterrenchef Alexendre Dionisio je voorschoteld.

La Buvette

5x NYE in BXL
8
Foto © La Buvette
5x NYE in BXL
8
Foto © La Buvette

De locatie van La Buvette is misschien wat meer down to earth dan La Villa in the Sky, maar dankzij de originele en heerlijke gerechtjes voel je evengoed in de wolken. Het gezellige restaurantje is gevestigd in een oude slagerij. Het interieur is minimalistisch, maar de keuken barst van creativiteit. Als ik 1 gerecht als laatste maaltijd van 2015 moet kiezen, kies ik blindelings voor de spinazie ricotta met zwarte sesam.

Le Vismet

belmodo-bxl-nye-5
8
Foto © Belmodo
belmodo-bxl-nye-6
8
Foto © Belmodo

Een klassieker in Brussel is de Place Sainte-Catherine. Het wemelt er van de heerlijke visrestaurantjes, maar voor degene die eens zin hebben in een echte authentieke ervaring is Le Vismet de plek om je op de vis en zeevruchten te storten! Om volop van de sfeer op het plein te genieten kan je als aperitiefje alvast al staande genieten van een glaasje en een oestertje aan de kraam van Mer du Nord. The area is your oyster! Ook na je diner, want in de vele bars en cafés zal het feest nog een tijdje doorgaan!

Champagnothèque

5x NYE in BXL
8
Foto © Champagnotheque

There ain’t no party like a new years eve party to drink champagne! In het prachtige decor van de Champagnothèque kan je gezellig klinken op het nieuwe jaar met een excellent glaasje bubbels en wat verfijnde hapjes. De chapmagnebar ligt in het hartje van Brussel, de ideale uitvalsbasis voor feestbeesten!

Tram Experience

5x NYE in BXL
8
Foto © visitBrussels

Echt eens uit de bocht gaan voor oudjaar? Koop dan een ticketje voor de Tram Experience en neem de halte van 2015 naar 2016 terwijl je geniet van de hoogstaande gerechten. Het trammenu werd samengesteld door niemand minder dan Laurance Wynants-Rigolet van het Brussels sterrenrestaurant Comme-chez-soi! Woot woot, I’m on board!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten