0

5 x Afrika met de celebs!

G
Sleep

16

Een roadtrip door Afrika of 1 worden met de natuur tijdens een safari? Plan jouw Afrikareis als de celebs en treedt in de voetsporen van Brangelina!

De grote der aarde verdienen goed hun centjes en kunnen daar al eens lekker zot mee doen. Celebs reizen graag veel, ver weg en natuurlijk ook een tikkeltje luxueus. Als ik op reis ga is het vaak elke euro 2 keer omdraaien, zuinig zijn op praktisch alles en de goedkoopste hotels boeken die er te vinden zijn. Deze vips daarentegen kijken niet op een euro meer of minder. Dan kan je je af en toe eens laten gaan en de mooiste, beste plekjes ter wereld strikken.

Dit keer gaan we naar het prachtige continent Afrika en pluizen we uit waar de sterren hier logeren en hun vakanties doorbrengen. Ik kan alvast niet wachten op het moment dat ik ook mijn privélodges kan afhuren. Hoop doet leven zegt men altijd! 

Brangelina

Afrika met de celebs!
16
Foto © Cedarberg Afrika
Afrika met de celebs!
16
Foto © Shamwari
Afrika met de celebs!
16
Foto © Shamwari

Als je lekker decadent wil doen, moet je hier zeker eens een nachtje boeken. Treedt in de voetsporen van het it- couple Brad Pitt en Angelina Jolie en logeer in het Shamwari Game Reserve. Dit privaatdomein is maar liefst 49.000 are groot en bestaat vooral uit een uitgestrekt natuurreservaat. Een tijdje geleden heeft het koppel, samen met hun hele kinderklas, zich hier even teruggetrokken en genoten van de natuur rond hen. Brad Pitt schreef in het gastenboek: “The people are as fantastic as the animals majestic. Enjoyed the food chain. Many thanks”. Ik ga er dus vanuit dat ze er tenvolle van hebben genoten.

Logeren in een natuurreservaat in 1 van de lodges tussen de wilde dieren. Sounds like an adventure

Rihanna

Afrika met de celebs!
16
Foto © Rihanna
Afrika met de celebs!
16
Foto © Rihanna
Afrika met de celebs!
16
Foto © Rihanna

Een tijdje geleden, in 2013, trok Rihanna naar Zuid-Afrika om rond te touren ter promotie van haar nieuwe cd. Tussen alle crazy optredens, persconferenties en interviews door moest onze wild girl natuurlijk even buiten de lijntjes kunnen kleuren. Ik begrijp haar maar al te goed hoor!

Afrika bezoeken, het hele land rondtoeren en niet even een kleine safari kunnen meepikken? No way! Ze organiseerde een uitje naar een natuurreservaat in Johannesburg waar ze, samen met BFF Melissa Forde, uit de bol ging op quads. Natuurlijk is dat nog niet gek genoeg voor RiRi. Een bezoekje aan de lokale zoo was de perfecte afsluiter voor haar dagje onstapping. Haar Instagram stond vol met selfies bij de pinguins, neushoorns en giraffen. Oh ja en op het einde is ze ook nog in de leeuwenkooi gekropen. "Take a walk on the wild side",  zoals ze zeggen?

Victoria & David Beckham

Afrika met de celebs!
16
Foto © Bauer- Griffin Online
Afrika met de celebs!
16
Foto © Bauer- Griffin Online
Afrika met de celebs!
16
Foto © African Travel Resource

Reserveer al maar een privéhelikopter want je zal hem nodig hebben. 1 van de top bestemmingen onder de stupersterren is North Island op de Seychellen. Het eerste koppel dat hier neerstreek waren de hertog en hertogin van Cambridge en als snel volgde vele andere celebs.

De meeste aandacht kreeg dit eiland toch wel wanneer Mister en Misses Beckham hier hun 10e huwelijksverjaardag kwamen vieren. Je kan kiezen tussen verschillende luxe resorts of unieke lodges verspreid over dit eiland. Zij kozen voor het unieke Cerf Island Resort. Een echt pareltje om u tegen te zeggen. Alles wat je hier kan doen, bezichtigen en ervaren is overgoten met een serieuze portie luxe. Heb je de nood om met geld te gooien? Treedt dan in de voetsporen van Hugh Grant, Janet Jackson en Julia Roberts

Justin Timberlake & Jessica Biel

Afrika met de celebs!
16
Foto © Singita Reserve
Afrika met de celebs!
16
Foto © Singita Reserve
Afrika met de celebs!
16
Foto © Singita Reserve

De liefde tussen Justin en Jessica blijft maar duren want de geruchten doen de ronde dat ze binnenkort zouden bevallen van een tweeling. Daar zijn wij hier alvast heel erg benieuwd naar!

Deze Disney romance begon in 2012 en na hun prachtig huwelijk besloten ze als honeymoon op safari te gaan in Afrika. Dit stel logeerde dan weer in een andere lodge ver, ver weg van alle andere celebs die deze nieuwe hotspot hebben ontdekt. Hun verblijf is gelegen in het wereldbekende, but don't ask me, Serengeti National Park. Mijn favoriete lodge in dit gebied is zonder twijfel de Faru Faru lodge. Zin om Tanzania te ontdekken? Dit is de ideale plek om helemaal tot rust te komen als een echte ster. 

Aquila Private Game Reserve

Afrika met de celebs!
16
Foto © Aquila Private Game Reserve
Afrika met de celebs!
16
Foto © Aquila Private Game Reserve
Afrika met de celebs!
16
Foto © AKM-GSI

Wil je celebs tegenkomen tijdens je verblijf in Afrika? Boek dan een kamer in dit privaatdomein en start de jacht. Hier hebben al namen als Paris Hilton, Prince Harry, Katie Holmes en Christina Aguileira gelogeerd. Wie weet loop je ze wel tegen het lijf tijdens jouw verblijf.

Je kan uiteraard op safari gaan en uitkijken naar olifanten en leeuwen, maar een Beyoncé lijkt mij toch een groter hoogtepunt om te spotten niet waar? 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten