0

5 airbnbs in Antwerpen

G
Sleep

1

Uniek reizen doe je met airbnb. Ontdek hier de 5 leukste airbnbs in Antwerpen.

Op zoek naar iets uniek om te verblijven in Antwerpen? We geven je 5 mooie en hippe plaatsen, te vinden via airbnb.be

Moderne flat in centrum Antwerpen

Een pas gerenoveerd appartement om je dagen door te brengen in Antwerpen? Check! Deze moderne woning kan slaapplaats bieden aan maximum zes personen. Het interieur is strak in zwart-wit en tegelijk gezellig en rustiek door de houten plankenvloer. De flat bevindt zich in het centrum van Antwerpen, bij de Groenplaats. Meer info kan je hier vinden. 

Design loft in historic building

Ook even sfeervol is deze gerenoveerde loft, die zich bevindt in een historisch gebouw uit 1869. De woning bevindt zich in het centrum van de stad, op 5 minuten wandelen van het station. Perfect voor twee personen en leuk detail: een schattige kat krijg je er gratis bij. Ideaal dus voor een koppel en kattenliefhebbers! Check hier voor meer info. 

Apartment @ the new place 2B + WIFI

Fan van het Eilandje in Antwerpen? Deze hippe buurt is zeer geliefd en daar bevindt zich ook dit appartement. Het interieur oogt heel gezellig door de donkere accenten, comfy zetel en tapijt. Je kan er terecht met vier personen. Hier kan je meer informatie vinden. 

The Soul Antwerp 103

The Soul studio luxury hotel appartments bieden je een totaalconcept aan. De bedoeling is om je er helemaal thuis te laten voelen, waardoor je er zowel voor een kort als langer verblijf terecht kan. Het appartement is knus en origineel ingericht, een one of a kind verblijfplaats als je in Antwerpen bent. The Soul Antwerp 103 vind je aan de Marnixplaats, een upcoming buurt in Antwerpen. Alle details lees je hier

Appartement @MAS-Park Spoor Noord

Dit appartement is ontzettend luchtig, vol licht en vind je gesitueerd aan Park Spoor Noord. De vele ramen geven het appartement een grootse indruk en de inrichting is strak met voldoende kleuraccenten. Bij het verblijf heb je er een awesome kitty als kamergenoot. Alle info kan je hier vinden. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten