0

48 uur in Antwerpen

G
Beauty / Coffee / Drinks / Food / Sleep

8

De Belmodo Fashion Days zijn volop bezig en wij helpen je de dode momenten – as if – tussen het shoppen door op te vullen met onze tips.

Hotel FRANQ

rsz_hotel_franq_pr_014
8
Foto © Belmodo

Misschien heb je deze hotspot wel al eens zien passeren op Instagram want de lobby van dit hotel is de perfecte achtergrond voor een perfect gestileerde social media-foto. Verder is dit de ideale uitvalsbasis voor wie in centrum Antwerpen wil overnachten of eens lekker de beentjes onder tafel wil schuiven in het restaurant.

Belmodo-tip: dump je valies op voorhand en pak vooral niet te zwaar zodat je ruimte vrij hebt voor al je nieuwe fashion pareltjes.

  • Kipdorp 10 – 12, 2000 Antwerpen

Roest

Belmodo Michaël gidst je door Antwerpen
8
Foto © Vincent Van den Dries

Vlakbij de stockverkopen van Dries Van Noten, Ann Demeulemeester en Haider Ackermann spot je Roest. Zo’n gepocheerd eitje op een stevige boterham is toch net wat je nodig hebt na een voormiddag shoppen?

  • Sint-Aldegondiskaai 64, 2000 Antwerpen

Bistrot L’ilot

Bistrot L'ilot
8
Foto © Bistrot L'ilot

In dit restaurant blaas je gezellig uit na een lange dag. Of je nu met vriendinnen, je lief, of met je mama komt, hier is het altijd fijn vertoeven en de service is er top. Je deelt er de verfijnde gerechtjes zodat je eens van elk bord kan proberen. Zo hebben we het graag!

  • Kribbestraat 15, 2000 Antwerpen

Parfuma

Parfuma in Antwerpen
8
Foto © Parfuma

Start dag twee met een beetje verwennerij en plan een stop bij beauty heaven Parfuma. Naast de gigantische winkel met tal van topproducten, is hier ook een Beauty Center. Boek op voorhand bijvoorbeeld een pedicure zodat je pijnlijke voeten iets hebben om naar uit te kijken.

Insider tip: vanaf vrijdag 4 mei shop je hier als eerste plek in België eindelijk het Amerikaanse beautylabel Nars!

  • Eiermarkt 31, 2000 Antwerpen

Chez Claire

unnamed_1_1
8
Foto © Chez Claire

Een snelle hap, allemaal goed en wel maar dan moet het wel de moeite zijn. Zo’n Luxe Éclair is misschien een aanslag op je (of toch bijna) strakke zomerbillen maar oh zo mjamie. Geef ons maar gewoon eentje van elke variant met chocolade!

  • Schrijnwerkersstraat 15, 2000 Antwerpen

Coffeelabs

Al die zoetigheid spoel je weg met een heerlijke koffie bij Coffeelabs. De hotspot ligt een beetje verborgen in een zijstraat van de Meir maar als het weer een beetje meezit is dit een verborgen schat. Het dakterras is i-de-aal om rustig je Belmodo Fashion Days-route even uit te stippelen.

  • Lange Klarenstraat 19, 2000 Antwerpen

Black Smoke

Black Smoke
8
Foto © Black Smoke

Black Smoke transformeerde de centrale toren van de Antwerpse De Koninck-brouwerij tot een barbecue-restaurant met rooftopbar. En net daarom zijn wij hier, om onze shoppingtweedaagse af sluiten met een drankje.

Bij Black Smoke wordt er ook in stijl gedronken. De vierde beste bartender ter wereld zorgt voor heerlijke cocktails en dat met zicht op de Antwerpse skyline. Santé!

  • Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen

Nog meer hotspots

Belmodo Fashion Days

BFD18-hero-1000x500_1
8
Foto © Belmodo

Geen twee dagen tijd om lekker te shoppen? Tijdens een middagpauze kan er ook al aardig gewinkeld worden, zolang je maar weet waar je moet zijn.

Alle praktische info spot je hier en overal in ‘t Stad kan je ons Belmodo Magazine – de Fashion Edition vinden met tips, interviews en heel veel stockverkopen natuurlijk! 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten