0
10 x brunchen in Parijs

10 x brunchen in Parijs

G
Coffee / Drinks / Food

1

Veel Parijzenaars zweren bij een ontbijt of brunch op locatie. Parijs barst van de leuke breakfast of brunch hotspots. Wij sommen er 10 voor je op.

Een orgineel, authentiek ontbijt met croissants en versgeperst fruitsap of een glutenvrij en biologisch ontbijt, in de Franse lichtstad kan het allemaal. Omdat er keuze te over is, gingen wij alvast op zoek naar de beste brunch hotspots in Parijs!

Café Pinson

Café Pinson heeft niet een maar twee vestigingen in Parijs: Pinson Poissonnière of Pinson Marais. Alles is er biologisch, gezond, vegetarisch en glutenvrij. Het menu verandert regelmatig, dus neem zeker een kijkje op de website vooraleer je langs gaat of... Laat je gewoon verrassen! Het interieur van de zaak is van de hand van de Franse designer Dorothéé Meilichzon. Knap!

Hôtel Paris Bastille Boutet

Tested and approved by the Belmodo-redactie: de lekkere brunch bij Hôtel Paris Bastille Boutet. Vers fruit, mini-wafeltjes, verschillende soorten kazen, een uitgebreid aanbod aan ontbijtkoeken … Hier doe je voldoende krachten op voor een shopping trip doorheen Parijs!

Loulou Friendly Place

Een hippe spot dichtbij Montmartre waar je een uitgebreid aanbod aan verse vruchten en groentensapjes kan bestellen. Ook voor een lekkere kom yoghurt met fruit, een pannenkoek of een homemade burger ben je hier aan het juiste adres. 

Café Craft

Wanneer je bij Café Craft langsgaat, moet je zeker de heerlijke toast met cheddar en spek proberen. Neem gerust je laptop mee, want hier kan je de hele dag blijven hangen!

Blé Sucré

Bij deze patisserie moet je zijn voor de lekkerste madeleines de Paris! Ook voor een ontbijtje of brunch kan je hier terecht!

Mama Shelter

Mama Shelter is een hotel waar je ook langs kan gaan voor een smakelijk ontbijt. De brunchformule komt op zo’n € 25,00 per persoon. Aan de prijzige kant, maar zeker z’n geld waard. Reserveren is hier aangewezen.

Le Réfectoire

Parisiennes met grote honger trekken naar Le Réfectoire waar ze aan tafel schuiven voor een stevige brunch. Je kiest er o.a. een Amerikaans ontbijt bestellen. Yum!

Season Paris

Voor een uitgebreide brunch is dit een perfect adresje! Van acaï en matcha bowls tot bagels en pannekoeken, bij Season Paris bestel je het allemaal. De kaart is seizoensgebonden en de producten zijn heerlijk vers. 

Paperboy Paris

Paperboy Paris is een van de hipste plekjes in Parijs. Bestel er een yoghurt bowl met noten en zaden of kies voor een smakelijke bagel. Weinig tijd? Take it away, baby

Let’s try this out! 

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

23.06.2018 - 24.06.2018

Countdown 'Fire is Gold' festival 2018

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten