0
11.12 - 24.12

Baum und Pferdgarten

Rikke Baumgarten en Helle Hestehave zijn de leading ladies van het Deense modelabel Baum und Pferdgarten. Zij nemen je hier op Belmodo twee weken lang mee in hun leefwereld!

30.10 - 11.11

Eline Starink

Eline Starink is de founder van het Amsterdamse kledinglabel AMATØR. 

09.10 - 18.10

Elisa Mol

Elisa Mol werkt samen met haar mama, nonkel en vriend bij schoenenzaak Monar en is de founder van schoenenmerk Fiamme.

29.08 - 10.09

Fosbury & Sons

Maarten Van Gool en Stijn Geeraerts willen met hun Fosbury & Sons werknemers van alle soorten opnieuw inspireren en motiveren om een beter evenwicht te vinden tussen werk en privé. Dat doen ze in een Instagram proof setting met niets dan het beste voor caffeïnelovers. #renaissanceofwork

05.07 - 16.07

Tine en Fien Prophete

Werken in de #tietenbizz (@dunderwear). Noemen zichzelf de strijders van het positieve zelfbeeld en liefhebbers van schoonheid.

22.06 - 04.07

Jessie Van Osselt

Jessie Van Osselt is de oprichtster van Just Jess Models, een bureau dat meisjes opleidt om model te worden. Daarnaast is ze personal coach, fitness instructor en hiphop-lerares bij I.Level.Fitness. Dat alles combineert ze met het drukke leven van een mama van twee.

06.06 - 20.06

Ulrike De Maeseneire

Ulrike De Maeseneire is het creatieve brein achter het Belgische mannenlabel Six Edges. Dit voorjaar is ze al aan haar tweede collectie toe, The Tempest.

23.05 - 04.06

Anne van Assche

Anne van Assche is interieur- en meubelontwerper, bezeten door design en stampte nog voor haar 27ste met Baroness O., Firma en Cantine, drie bedrijven uit de grond. Hoe ze dat combineert, wat haar inspireert en waar ze haar energie haalt, vertelt ze je de komende weken.

08.05 - 20.05

Prudence Geerts

Prudence Geerts is een jonge cartooniste die op korte termijn wereldberoemd werd dankzij haar alter ego Planet Prudence, een personage met blauw haar.

19.04 - 03.05

Mia Kappelgaard

Mia Kappelgaard is ontwerpster bij het merk Samsøe & Samsøe. Voor het Deense kledinglabel reist ze de hele wereld rond en de komende twee weken toont ze jou ‘haar’ Kopenhagen.

11.04 - 22.04

Valérie Messika

Vanuit de passie voor diamanten is de roeping van Valérie Messika ontstaan: ontwerpen. In 2005 startte ze Messika, een luxejuwelenmerk. 

 

Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten