0
MOD is back
10

MOD is back

F
Wishlist

Zwarte en donkere tinten mogen in de kast want de MOD-stijl is terug van weggeweest vol felle kleuren, opvallende prints en minirokken.

MOD-stijl, ook gekend als de modernistische stijl, was in het midden van de jaren 60 enorm populair. Queen van de MOD? Het Brits supermodel, acrice en zangeres Twiggy natuurlijk! 

MOD is back
10
Foto © & Other Stories
MOD is back
10
Foto © Zara

FELLE KLEUREN

Hoe feller hoe beter, dat is kortom de boodschap. De MOD-stijl is enorm kleurrijk maar tegelijkertijd ook heel minimalistisch. Om deze look te creëren kan je dus kiezen voor enkele basics zoals een kleedje in een A-lijn of een korte minirok in een felle kleur zoals blauw, geel of rood. Afwerken kan je met witte en zwarte elementen zoals een handtas om het geheel niet té druk te maken, het moet tenslotte allemaal in evenwicht zijn. 

MOD is back
10
Foto © & Other Stories
MOD is back
10
Foto © Zara

OPVALLENDE PRINTS

De felle kleuren die je kiest kan je gaan combineren met een opvallende print om zo het geheel op te fleuren. Als je kiest voor felle kleuren kan je deze best combineren met een print als accent in donkere tinten of zwart en wit zodat het niet too much wordt. Je kan natuurlijk ook all the way gaan en kiezen voor een korte minirok in een opvallende print in combinatie met een jas in een felle kleur. 

MOD is back
10
Foto © & Other Stories
MOD is back
10
Foto © Mango
twiggy_belmodo_mod_stijl
10
Foto ©

MINIROKKEN

Het probleem met minirokken is dat het geheel vaak goedkoop kan overkomen waardoor je deze styling perfect moet uitvoeren! Een minirok verlengt optisch je benen omdat je een groter deel van je benen toont, een perfecte truc dus voor als je wat kleiner bent. De minirok kan je gaan combineren met een mouwloze colltrui en een jas met een opvallende print om het geheel af te werken. Enkele leuke accessoires zoals een hoed en een grote handtas en ready to go! 

MOD is back
10
Foto © Zara
MOD is back
10
Foto © Zara

Ruil jij voortaan ook één dag in de week je zwarte kledij in voor een kleurrijke outfit à la Twiggy? We zijn benieuwd! 

03.04.2016
Geschreven door Laura Heylen
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten