0
Les Ardentes, de keuze van onze redactie
1

Les Ardentes, de keuze van onze redactie

F
Wishlist

Niets zo fijn als toeleven naar een festival. Beslissen wat je gaat dragen, je festival essentials bijeen rapen... maar vooral: beslissen welke artiesten je wil zien. 

Iedereen beleeft een festival op z’n eigen manier en kijkt uit naar andere artiesten. Dit is alvast waarom onze redactie niet kan wachten tot Les Ardentes van start gaat.

Michaël Schockaert

“Ik kijk vooral uit naar Belgische artiesten als Kenji Minogue, Warhaus, Coely en J.Bernardt. En, laten we eerlijk zijn, wie kijkt nu niet uit naar Sean Paul?

Ik ben een echte festivalganger. Ik dans me de benen vanonder m’n lijf, geniet van de ambiance en het lekkere eten. Als de sfeer maar goed zit!”

Souria Cheurfi

“Ik verwacht veel van het optreden van La Femme. Ik mistte de groep in december toen ze speelden in de Botanique, maar ik heb me voorgenomen om dat helemaal goed te maken op Les Ardentes. Wanneer ik naar een festival ga, geef ik me helemaal, dag én nacht. Eenmaal terug thuis in Brussel heb ik zo’n 3 dagen nodig om te recupereren...”

Elsa Fralon

“Ik denk op voorhand nooit echt na over wie ik wel of niet wil zien, ik wil me eigenlijk gewoon amuseren. Ik ben wel al enkele jaren een grote fan van Booba, ik hou van zijn charisma. Daarnaast kijk ik ook wel uit naar Princess Nokia, Gucci Mane, Damso, en Tommy Genesis.”

Marie-France Vodikulwakidi

“Wanneer ik naar een festival ga, weet ik altijd perfect wie ik wil zien. Wanneer ik echt getriggerd wil worden, ga ik zelfs alleen. Er is altijd wel iemand die ik ken en waarmee ik eens een babbeltje kan slaan. Op mijn Les Ardentes-lijstje staan Young Thug omdat ik een giga fan ben van Slime Season 3, Rae Sremmurd omdat Black Beatle dé hymne van de Mannequin Challenge blijft, Post Malone omdat die me echt fascineert en uiteraard Sean Paul, omdat echt iedereen houdt van zijn muziek en ik hem nog nooit live heb gezien.

Astrid Zwaenepoel

“Ik zag Coely al eens live bij de Q Basement. Ik heb er enorm van genoten en kijk er dus naar uit om haar nog eens bezig te zien. Ik geef het toe, ik ken op dit moment enkel haar bekendste nummers, maar ik wil graag meer van haar ontdekken! Die nieuwe ontdekkingen vind ik trouwens een van de leukste dingen aan festivals. Wanneer iemand me een artiest aanraadt, twijfel ik niet en zorg ik ervoor dat ik erbij ben!”

Naar wie kijk je uit op Les Ardentes?

14.06.2017
Geschreven door Caroline Bralion
Vertaald door Lisa-Marie Bauwens
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten