0
Wij zochten leuke (en warme) accesoires voor de herfst.
4

De leukste herfstaccesoires voor koude dagen

F
Wishlist / Trends

Heb jij het ook zo koud de laatste dagen wanneer je 's ochtends buiten komt? We have to face it: de zomer is zo goed als voorbij. Wij zochten leuke (en warme) accessoires voor de herfst.

Het was lastig, maar vorig weekend haalde ik alvast mijn winterjassen terug boven. 's Ochtends als je naar het werk of naar school vertrekt kan het al heel koud zijn. Pak je maar helemaal in in de mooiste en warmste accesoires. Ik vond er een paar heel leuke.

Vermist de Belmodo Fashion Days begonnen zijn en de Dag van de Belgische Mode eraan komt, zochten wij enkel Belgische merken voor deze trend. Leuk toch?

Wanneer je accesoires denkt, denk je automatisch Veritas! En Veritas heeft inderdaad leuke dingen voor de herfst en winter: mutsen, sjaals, hoeden, handschoenen, ... 

Wij zochten leuke (en warme) accesoires voor de herfst.
4
Foto © Veritas

Eén van de meest geliefde accesoiremerken is I love Mr. Mittens, en terecht! De warme, dik gebreide truien, mutsen en sjaals zijn heerlijk om je in te wikkelen in de winter. Je betaalt misschien een beetje meer voor je sjaal, maar je kan er wel zeker van zijn dat het een superfijne gaat zijn. Neem zeker een kijkje!

Wij zochten leuke (en warme) accesoires voor de herfst.
4
Foto © ilovemrmittens

Een ander leuk Belgisch accesoire-merk is LN knits. Zachte, warme sjaals, mutsen, handschoenen, ... Wanneer je iets van dit merk draagt, kan je zo buiten komen met 15 cm sneeuw. Je bent dan volledig voorbereid voor de vrieskou

Wij zochten leuke (en warme) accesoires voor de herfst.
4
Foto © LN knits

Maurice Coffe & Beans is een merk dat je in Antwerpen en Berchem kan vinden. De koffiezaken serveren de lekkerste koffie op jouw koude herfstdag en ze verkopen ook leuke accesories voor de winter. Zeker de moeite om een keertje te gaan kijken!

Zo, nu kan jij er tegen aan! Koop nu zeker al je muts, sjaal, hoed, handshoenen, ... Want je weet nooit wanneer er opeens een windvlaag aankomt. 

17.10.2016
Geschreven door Leen Degerickx
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten