0
1

XXL mode: alles oversized

F
Trends

Vanaf vandaag zal je er niet langer als een wandelende vuilniszak uitzien wanneer je een oversized kledingstuk draagt. Wij geven jouw graag dé fijnste combinaties mee!

Classy spice

Een oversized blazer in combinatie met een bijbehorende kostuumbroek of rok is een ideale manier om de cliché avondjurk te vervangen door een origineel alternatief. Je kan deze combo op duizend en één manier dragen. Een bit more casual met een sporty sneaker en tikkeltje chiquer met een high heel, beide opties werken! 

Comfy spice

Het grootste gedeelte van de vrieskou is dan wel gepasseerd, tegen een gezellige baggy sweater of cardigan zeg ik nooit “neen”. Let wel op dat dit kledingstuk niet je te pompeus uitvalt. Om dit probleem te voorkomen kan je de sweater of cardigan het beste dragen op skinny pants. Zo wordt de nadruk gelegd op jouw skinny legs en komt de trui nog meer oversized over.

Peaceful spice

Dit kan ook omgekeerd. In plaats van de nadruk te leggen op je benen kan je ze ook leggen op je bovenlichaam. De woodstock outfits maken hun comeback, broeken met brede pijpen of een wijde rokken zijn terug hellemaal in de mode. Met het voorjaar in zicht is het zalig om rond te dartelen in een luchtig en los kledingstuk terwijl de temperaturen stijgen. Koppel deze ovesized broek of rok aan een strak T-shirt of hemd dat jouw bovenlichaam accentueert. Peace out!

Cute spice

Voor wie nog geen afscheid kan nemen van de winter blijft de baggy teddy coat nog steeds een optie. Met deze jas is jouw outfit meteen on point. Ook hier moet je er telkens op letten dat het stuk niet de bombastisch overkomt. Verfijnen doe je met een mini-bag die het cuteness level van jouw outfit naar een niveau hoger tilt.

Wat is jouw favo look?

15.03.2017
Geschreven door Tina Somers
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten