0
Vind de dichtstbijzijnde winkel op www.imaginjewels.com
5

Mix & match je juwelen als een pro

F
Trends / Wishlist

17.12.2018
Geschreven door Sabrina Bouzoumita

Je accessoires stylen is minstens zo leuk als je oufit samenstellen. Al is het een ware kunst om het écht goed te doen. Daarom geven we tips om je juwelen te mixen & matchen al was je de queen (Bé) herself! 

Soms is het enige wat je nodig hebt om je outfit to the next level te brengen het perfecte accessoire. Of twee, drie,…We weten wat Coco Chanel zei over het verwijderen van één accessoire wanneer je de deur uitgaat, maar als het op juwelen aankomt is onze leuze tegenwoordig: more is more. Zéker toen we de adventskalender van I.Ma.Gi.N jewels spotten. Achter 5 deuren vind je een geweldige verrassing. De eerste drie onthulden splinternieuwe juwelen speciaal voor Kerst. De twee resterende deuren zijn nog een verrassing, maar wij geven alvast tips hoe je meerdere juwelen succesvol combineert. Jeweetwel, voor als je je laat gaan in de winkel. It happens to the best of us, darlin’!

statement piece

De gemakkelijkste manier om je juwelen te stylen is met een statement piece te werken. Dat kan een opvallende ring, een blinkende armband of grote oorbellen zijn. Zorg ervoor dat de rest kleiner en minder flashy is. Ons favoriet stuk is de nieuwe silky’-armband die gemaakt is van zilver, 18 karaat verguld goud en zijde.

Focus op een lichaamsdeel

Zelfs als je graag veel juwelen draagt, kan je je best focussen op een bepaald lichaamsdeel. Op die manier zie je er geweldig uit, maar komt het geheel niet te druk over. Kies een sieraad dat je gezicht, nek of polsen accentueert en laat de rest een aanvulling vormen in plaats van de focus weg te nemen.

Mixing metals

Een trend die steeds vaker opduikt is het combineren van verschillende kleuren sieraden. Veel mensen twijfelen of het kan en mag, omdat vroeger goud en zilver combineren een absolute no go was. Die regels zijn veranderd, want: why the hell not? Het koele van zilver en het warme van goud geeft een mooie combinatie. Ook de trendkleur rosé is perfect om mee te mixen & matchen. Zorg ervoor dat de balans tussen de kleuren goed zit. Eén zilver juweeltje bij een hoop goudkleurige sieraden kan er misplaatst uitzien. Om te voorkomen dat het geheel niet te chaotisch overkomt, raden we aan om voor fijne en subtiele sieraden te kiezen. Juwelen in dezelfde stijl zorgen ervoor dat het geheel niet rommelig oogt. 

something old, something new

Heb je een favoriet juweel dat je dagelijks draagt? Doe die dan niet uit als je naar een feest gaat. Die stukken maken tenslotte deel uit van je persoonlijkheid, combineer ze met nieuwe party items om je feestlook helemaal af te maken. Nog geen sieraad dat je koestert? Laat je favoriete I.Ma.Gi.N juweel graveren: tijdloos, kwalitatief en persoonlijk!

Laat je favoriete I.Ma.Gi.N-juweel graveren!
5
Foto © I.Ma.Gi.N Jewels

Put a ring on it

Als verschillende kettingen of armbanden te ver uit je comfortzone liggen, kan je misschien beginnen met enkele fijne ringen. Op onze wishlist vind je die uit de volledig nieuwe – en limited edition – 14K goud en diamant (!) collectie. De I.Ma.Gi.N GOLD Diamonds Collectie bevat een reeks van tijdloze en toch unieke juwelen die vervaardigd werden in hartje Antwerpen door meester-juweliers. Elke diamant werd geselecteerd voor zijn uitzonderlijke eigenschappen op vlak van cut, kleur, helderheid, karaat en oorsprong. En dat zie je ook, want wanneer de diamanten een zonnestraal vangen, word je bijna verblind door de schittering! Wat zei Marilyn Monroe ook alweer over diamanten?

021544545341
5
Foto © I.Ma.Gi.N Jewels
TAN99151544545372
5
Foto © I.Ma.Gi.N Jewels
031544545393
5
Foto © I.Ma.Gi.N Jewels
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten