0
Leer de moves van Camille Rowe en haar crew
1

Leer de moves van Camille Rowe en haar crew

F
Trends

Dior doet ons dansen!

Dior kwam onlangs op de proppen met een video door So Me, art director en fotograaf van het Ed Banger-label, waarin Camille Rowe de heldin is.

We herinneren ons Camille Rowe vast allemaal nog wel. Het 27-jarige model en muse van o.a. Abercrombie & Fitch, Zadig et Voltaire, IKKS, Princesse Tam Tam en Cacharel schittert nu dus als danseres voor Dior. Haar natuurlijke charme, normal chick vibes en sproeten maken van haar hét Frans-Amerikaans model bij uitstek.

????&????????

Une photo publiée par Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) le

De video speelt zich af in New York, in het midden in de nacht, op het nummer “No Rebel” van Surkin, een groot talent uit de Franse electro scene. Camille en haar coole en sensuele girl gang zijn nergens bang voor en verslagen een groep bad boys in een intrigerende dance battle, in het blauwe licht van een ondergrondse parking.

De choreografie

Deze video is een eerste in een reeks van 5 videotutorials die het publiek uitnodigen om zelf de moves te leren en uit te voeren. Deze 5 video’s leggen de pasjes tot in de details uit en werden onder de naam Feel the Space, Warm it up, Rise the heat, Own the stage en Poison Kiss (zie hieronder) uitgebracht. De choreografie komt van de Britse Holly Blakey. Zij werd opgemerkt door haar pittige creaties voor onder andere Ellie Goulding (zie hier) en Florence & The Machine (hier).

Alors, on danse?

14.02.2017
Geschreven door Laure Fornier
Vertaald door Johanna Linsingh
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten