0
Lucy Hale speelt Aria in de begingeneriek van Pretty Little Liars
4

Deze celebs verschenen naakt op Instagram

F
Trends

Het lijkt al even een trend te zijn: naaktfoto’s van jezelf op Instagram posten. Dat Instagram strikte richtlijnen heeft omtrent het plaatsen van naaktfoto’s, lijkt heel wat celebrities niet te deren. Integendeel, they love to push boundaries.

We kennen allemaal wel die iconische naaktfoto die Kim Kardashian een tijdje geleden de wereld instuurde. Overal vielen de monden wagenwijd open. Mama Kim kreeg veel kritiek te verduren. Was de foto gefotoshopt? Was het een foto voor haar zwangerschap? Heeft ze aandacht tekort? Eén ding weten we zeker: talloze celebs volgende haar voorbeeld en gingen uit de kleren. Hier enkele rebelse beroemdheden op een rijtje: 

Chrissy Teigen

Model en echtgenote van John Legend, Chrissy Teigen weet absoluut hoe ze Instagram moet bespelen. De brunette plaatste in 2015 een hairspray, strategisch gezien, op de juiste plek zodat ze de Instagram richtlijnen perfect kon ontlopen. 

Haar hubby doet trouwens ook al graag eens mee, just sayin’.

Nude_yogagirl

Instagram is met het account nude_yogagirl een kunstzinnig account rijker. Een vrouw, die haar naam liever niet in de media bekendmaakt, buigt zich in de moeilijkste yogahoudingen. Dat doet ze naakt. Instagram tolereert normaal gezien geen naaktfoto’s, maar deze prachtige foto’s worden niet verwijderd. Deze dame zorgt er namelijk voor dat er, met de juiste belichting, geen enkele tepel of intieme zone te zien is. Behoorlijk impressionant, niet?

Justin Bieber

Deze trend is ook geblondeerde god Justin Bieber niet ontgaan. Hij maakte het gewaagde kiekje tijdens zijn vakantie op Bora Bora. For all you Bieber-fans out there: zie hier de foto zonder zwart balkje. 

Justin_Bieber
4
Foto © Instagram

Kim Kardashian

Na amper 13 weken na de bevalling van haar zoontje Saint West, was Kim Kardashian plots helemaal back! Dat ze haar killer body helemaal terug had, maakte ze graag duidelijk met een wel heel pikante Instagrampost. 

Queen Kardashian kwam door deze foto in het oog van de storm terecht. In een emotionele brief op haar website bijt de realityster af met volgende woorden: "Ik ben een moeder, ik ben een vrouw, een zus, een dochter, een ondernemer en ik màg sexy zijn." You go, girl!

Om te tonen dat ze haar niet zomaar laat doen, postte Kim samen met Emily Ratajkowski nog een naaktselfie en sindsdien verscheen er al een stevige portie naakt op haar Instagram.

Sharon Osbourne

Ondanks de vele negatieve commentaren die Kim te slikken kreeg, bleek ze voor sommigen toch een inspiratiebron te zijn. Sharon Osbourne volgde Kim met eenzelfde naaktfoto op Instagram. 

Miley Cyrus

Surprise, surprise … Ook Miley staat tussen het rijtje! Tegenwoordig doet ze het wat kalmer aan maar back in the days was het elke week een verrassing wat deze celeb nu weer ging posten. 

Josje Huisman

Dat Josje geen deel meer uitmaakt van het K3-team, maakte de blondine graag duidelijk door een naaktfoto op Instagram te posten. Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke namen in 2016 afscheid van de K3-fans met een afscheidstour. De 3 nieuwe gezichten Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn nemen de fakkel over.

De commentaren op de foto van Josje zijn er uiteenlopend. Fans van Josje weten al langer dat de blonde schoonheid een rebels kantje heeft. Zowel als 'de blonde van K3' als gewoon Josje, blijven wij Josje Huisman een prachtige jongedame vinden!

Rihanna

Wie @badgalriri noemt op Instagram, heeft die naam natuurlijk ook waarmaken. 

Candice Swanepoel

Kijk, je bent een Angel of je bent en if you got it, flaunt it!

Demi Lovato

Demi Lovato ging trots uit de kleren voor Vanity Fair en toont ons dat we allemaal trots mogen zijn op onze derrière

Beyoncé

Beyoncé en hubby Jay-Z haalden de voorpagina’s met enkele intieme foto’s. Zo is er eentje waarop Queen B naakt poseert op het strand of waarop het cute koppel samen in bed ligt.

Deze celebs verschenen naakt op Instagram
4
Foto © @beybsasha via Instagram
Deze celebs verschenen naakt op Instagram
4
Foto © @honeygerman via Instagram

Posten Instagrammers naaktfoto’s als vorm van zelfexpressie of in de hoop die extra likes te scoren? Op die vraag kunnen we je geen antwoord geven. Naaktfoto’s blijven voor interpretatie vatbaar en iedereen heeft een verschillende tolerantiegraad. Het hoort alleszins, of we het nu willen of niet, wel bij onze huidige sociale media.

Durf jij deze trend aan? 

12.06.2018
Geschreven door Camille Laurier
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten