0
De leukste glamping spots op airbnb
6

De leukste glamping spots

F
Trends

Glamping, de ideale getaway voor avonturiers die het graag iets luxueuzer hebben.

Ben je gek op de natuur, maar is sleuren met een tentje en een trekrugzak toch nog net een stap te ver? Dan is glamping iets voor jou. Glamping is de perfecte mix tussen kamperen en luieren op hotel, toch in het groen maar dan met de nodige luxe. The best of both worlds!

Van safaritenten over lodgetenten tot boomhutten, glamping is er voor iedereen. Het goede nieuws is dat deze hidden gems zich allemaal binnen Europa bevinden. Happy hunting!

Caravan

De leukste glamping spots op airbnb
6
Foto © Airbnb

In het berggebied Sierra de las Nieves in het zuiden van Spanje overnacht je in een glamoureuze caravan. Deze minivan is voorzien van alles wat je nodig hebt om te overleven... én nog zoveel meer! Er is een bed, een keuken, een badkamer, een BBQ, een mooi terras en zelfs een zwembad. Wat wil je nog meer?

Tent to the next level

De leukste glamping spots op airbnb
6
Foto © Airnbnb

Deze ruime safaritent met alles er op en eraan kan je vinden in Burgundy, een Franse vakantieboerderij met Afrikaanse invloeden. Tijdens de lente- en herfstmaanden wordt de tent zelfs verwarmd. Heb vooral oog voor het prachtige bad dat in het midden van de tent staat, wij willen er alvast inspringen! 

De leukste glamping spots op airbnb
6
Foto © Airbnb

Een andere ruime safartitent vind je in de Meonvallei in het zuiden van Engeland. Comfortabele bedden, een zetel, een ruime eetplaats, een uitgebreide keuken ... Deze tent voldoet aan alle luxe van een vijfsterrenhotel. Het prachtig uitzicht krijg je er gratis bovenop!

Sitting in a tree

De leukste glamping spots op airbnb
6
Foto © Airbnb

Altijd al eens in een boomhut willen overnachten? Deze kleine maar gezellige boomhut bevindt zich in een natuurpark in Andalusië, Spanje. Opgelet: niet voor mensen met hoogtevrees, want deze hut kan je enkel bereiken via een ladder en een loopbruggetje. 

De leukste glamping spots op airbnb
6
Foto © Airbnb

Deze boomhut in Roussillon, Frankrijk is zeker de moeite waard. De boomhut is een kinderdroom met een upgrade, want er is, jawel, een jacuzzi op 10 meter hoogte.  

Deze hotspots geven alvast een andere dimensie aan kamperen. Geef ons maar glamping, wij zijn fan!

16.05.2017
Geschreven door Astrid Bodequin
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten