0
Brokaat en goud in de spotlights
3

Brokaat en goud in de spotlights

F
Trends

Op zoek naar een vintage touch in je outfit? Dan is de brokaattrend zeker iets voor jou. Daarnaast zijn we ook nog steeds gek op all things gold!

Brokaat en goud, het zijn elementen die vroeger vaak in fashion opdoken, voornamelijk om rijkdom uit te drukken. Vandaag is het gewoon een leuke twist in je outfit, en het ziet er heel vorstelijk uit. Who's the queen?
Wij schuimden een aantal (web)shops af op zoek naar de leukste items die aan deze trend voldoen. 

Op ASOS kwamen we een clutch, rugzak en heels in dezelfde stof en print tegen. De mix van roode, paarse en gouden brokaat maken geeft je look deze winter een luxueuze upgrade. Wanneer we van high street naar high fashion gaan, zien we dat ook Oscar de la Renta een exclusief trendstuk bracht. Een rok tot aan de knieën, volledig in gouden brokaat, very exclusive!

Brokaat en goud in de spotlights
3
Foto © ASOS

Ook bij Faith Connexion springt brokaat er deze winter uit. Deze jas met korte mouwen in goud is eentje die je in je kast wil zien hangen. Niet goedkoop, natuurlijk, maar oh zo mooi!

Ook Michael Kors Collection gaat met deze trend mee en voegde een paar pumps in gouden brokaat aan zijn collectie toe. Een mooie schoen die klassiek én trendy is, en met heel wat looks gecombineerd kan worden. Een echt musthave dus!

Als laatste zagen we ook bij Zara een jurkje dat perfect in deze trend past. Het mag dan wel geen echte brokaat zijn, maar heeft wel die look en feel. Zara doet het toch weer!

Brokaat en goud in de spotlights
3
Foto © Zara

Zo, nu kan je je kast ook weer aanvullen met een leuke mix van goud en brokaat. Tip: combineer stukken in goud en brokaat niet te veel, mensen zouden durven denken dat je Queen Elizabeth bent. 
 

Happy shopping!

02.11.2016
Geschreven door Leen Degerickx
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten