0
1

3 manieren om de puffer jacket te dragen

F
Trends

22.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Nu het weer een pak kouder is, duffelen we ons opnieuw elke dag in. En dat doen we in stijl. Met een dikke puffer jacket bijvoorbeeld. Een jas met een bijzonder cocoon-gehalte die stijlvol én warm is. Ontdek hier drie manieren om de puffer jacket te dragen zonder er als een michelinmannetje uit te zien.

De puffer jacket is de voorbije seizoenen niet weg te denken uit het straatbeeld.

1. Gooi je taille in de strijd

In een puffer jacket je vrouwelijkheid benadrukken doe je door een riem rond je taille te snoeren en te combineren met een skinnyjeans en knielaarzen. De ideale look voor wie gezegend is met lange benen.

Onze favorieten? Een paar sneaky knielaarzen in pythonleer.

2. ninties vibe

Accentueer je liever je benen dan je taille? Een kort gewatteerde variant gaat perfect samen met een bootcut, een model dat jouw heupen en achterwerk in de kijker zet. Om de ninties vibe compleet te maken, schaf je je een paar spierwitte enkelbotjes aan. Een outfit om mee naar kantoor te gaan (en de show te stelen).

3. Water in de kelder

Geen fan van de nillies? Speel met lengtes. Combineer een lange flarred puffer jacket met een culotte. Een outfit die er niet alleen erg leuk uitziet maar ook heel comfortabel zit. Afwerken doe je met een paar sneakers.

Indien jouw garderobe het toelaat, kies dan voor een ensemble in ton sur tons. De bal misslaan is haast niet mogelijk. Zowel felle als warme kleuren zijn een go.

De ideale look om een lange boswandeling te maken.

Andere artikels over jassen:

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten