0
Tiany Kiriloff en Didier Engels trouwden in 2008 in Italië
4

Zo zag Tiany's trouwfeest eruit

F
News

09.02.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

De dag waarop we trouwden was de mooiste uit mijn leven, naast uiteraard de geboortedagen van onze 3 kapoentjes.

Inmiddels zijn we bijna 10 jaar getrouwd en ik word nog steeds wakker naast de man van mijn dromen. Ik had Didier’s aanzoek niet meteen zien aankomen, we waren namelijk net mama en papa geworden en dat betekende voor mij al een band voor het leven.

Het aanzoek

Hoe ik ten huwelijk ben gevraagd? Wel laten we zeggen dat hubby dear door de knietjes is gegaan en in plaats van een ring kreeg ik een babysokje over mijn vinger geschoven. Best grappig en uiterst romantisch uiteraard!

The dress

Persoonlijk vind ik het wel iets speciaals om te trouwen in het wit en om er voor een dag in je leven er echt uit te zien als een prinses. Mijn jurk was er eentje van Valentino. Ik had oorspronkelijk gezworen dat ik nooit in kant te veel tierlantijntjes zou trouwen, maar toen ik dit pareltje paste (na lang aandringen van de verkoopster) bij JPC Collections in Antwerpen wist ik meteen… “Yup… dit wordt het!

Tiany Kiriloff en Didier Engels trouwden in 2008 in Italië
4
Foto © Privécollectie

the wedding

Didier en ik zijn in Ravello in Italië getrouwd, met een prachtig uitzicht over de dromerige Amalfi kust. Waarom? Niet meteen om een reden, we houden gewoon van het land, het eten en de Italiaanse wijnen en bovendien wilden we het kleinschalig houden en een grotere garantie op goed weer hebben. Het was uiteraard geweldig en omdat het in het buitenland was hebben we er een 3-daagse van gemaakt met pre-wedding party en alles erop en eraan. De sfeer was uniek en tot in de late uurtjes hebben we gedanst en gevierd.

Tiany Kiriloff en Didier Engels trouwden in
4
Foto © Privécollectie

Mijn tips voor een stressvrije huwelijksdag

  • Laat je vooral helpen door zo veel mogelijk mensen, dan kan jij focussen op de belangrijke momenten. Indien het budget het toelaat, dan kan je een beroep doen op een professionele planner en anders zijn vrienden en familie de ideale helpers, niets leukers dan samen boeketjes maken om het altaar te versieren.

 

  • Laat het los! GENIET! Je wedding day is in een knip voorbij dus probeer te relaxen en van elk moment te genieten. Je kan echt niet ALLES helemaal onder controle hebben en dat geldt meteen ook voor het leven na je huwelijksdag. Schakel dus iemand in die voor jou de nodige timings in de gaten kan houden, dit kan perfect je broer, zus of een goed familielid zijn. Let ook niet op elk detail dat in jouw ogen mis gaat. Er is heus niemand anders die er iets van doorheeft.  Dus no worries over die verkeerde typo in het misboekje of naamkaartjes die niet liggen zoals jij het gevraagd had.
"Laat het los! Dat geldt meteen ook voor het leven na je huwelijksdag."
  • Probeer alleen het hoogstnoodzakelijke in te plannen op de grote dag zelf, dat betekent haar en make-up, zodat je zoveel mogelijk tijd over hebt om even stil te staan bij al het moois. Alone time heet dat en dat heb je echt nodig.

 

  • Zorg ervoor dat iemand weet hoe jouw trouwjurk/sluier hoort te liggen, kwestie dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken en dat alles picture perfect is.

 

  • Denk ook aan comfortabele schoenen om eindeloos lang te feesten zonder pijnlijke voeten.

 

  • Duid iemand aan die zich ontfermt over de groepsfoto’s en die op tijd en stond iedereen bij elkaar sprokkelt voor de familiekiekjes.

 

  • Zorg voor jezelf, eet voldoende op voorhand om een appelflauwte te voorkomen.
Tiany Kiriloff en Didier Engels trouwden in 2008 in Italië
4
Foto © Privécollectie
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten