0
1

Zo zag blogger Chiara Ferragni eruit aan het begin van haar carrière

F
News

De Italiaanse blogger Chiara Ferragni geraakte door de #10yearchallenge geïnspireerd om meer oude foto’s van onder het stof te halen. Zo zag zij eruit aan het begin van haar carrière. Van een glow up gesproken!

Eerder berichtten we hier al over wat de celebs in 2009 droegen. Ook Mrs. Ferragni postte haar #10yearchallenge toen op the gram waarbij we konden zien dat de Italiaanse blogger van ver kwam.

Gisteren nam ze dat nog een stapje verder door niet één throwback, maar een heel overzicht te posten van haar transformatie door de jaren heen. Dat het uiteindelijk is goed gekomen, weten we allemaal, aangezien “The Blonde Salad”-blogger vandaag een van de rijkste en bekendste influencers ter wereld is.

Ze vertelt over hoe ze in 2008 aan het hele avontuur begon en dat ze toen bleef doorzetten met haar style blog, ondanks alle afkeurende en onbegripvolle blikken uit haar omgeving.

Oh, en leuk om te weten: ook Chiara startte ooit met alleen kleding uit de Zara en gebruikte toen overdreven veel zwarte eyeliner. We’ve all been there.

Maar ook bij dat ene overzicht bleef het niet, want kort daarop volgde een nieuwe reeks foto’s van 2011 tot 2013, wanneer ze met Instagram startte en alles erna plots helemaal veranderde. 

Ondertussen heeft Chiara Ferragni een echt Instagram-imperium uitgebouwd, werkte ze samen met de grootste merken, is ze een echte #powerlady, heeft ze meerdere winkels met haar eigen collecties en heeft ze naast dat alles een eigen gezinnetje.

Dit jaar komt er ook nog eens een documentaire uit over haar leven. Algoed dus dat Chiara in zichzelf bleef geloven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Yes I do, forever ????

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

Niet slecht, toch? Je ziet maar dat je niet beschaamd moet zijn om je eigen #10yearchallenge te delen. We hebben heus allemaal wel foto’s die we liever niet meer terug zien.

Meer fashion news lees je hier:

04.02.2019
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten