0
Zo houd jij je sneakers wit op de festivalweide
1

Zo houd jij je sneakers wit op de festivalweide

F
News

Je bent aan het dansen op de beste beats met een fris biertje in je hand. De zon schijnt volop en je dag kan niet meer stuk. Maar voor je het weet, laat een hottie zijn biertje vallen op je witte sneakers. Seriously?

Met onze tips kan je jouw sneakers wit houden op de festivalweide. Zo hoef je enkel te piekeren over hoe je zijn nummer krijgt *knipoogje*.

De big no-no

Gooi je jouw sneakers in de wasmachine? Dit is een big no-no. Wij raden dit af omdat je jouw schoenen alleen maar beschadigt. Was zelf je sneakers met een doekje of een borstel. Better safe than sorry.

Hoe het wel moet

  • Heb je vlekken opgemerkt op je witte sneakers? Neem een mini pakje vochtige doekjes mee naar de festivalweide en gebruik dit om van de vlek af te komen. Lukt dit niet? Veeg het vlekje weg met een gommetje of verberg de vlek met witte nagellak. Is het een hardnekkige vlek? Meng een beetje bleekwater met water, dop je tandenborstel in het verdund bleekwater en kuis voorzichtig je schoen. Als je klaar bent, spoel af met warm water, en voila, je schoenen blinken weer.
  • Is de witte zool van je sneakers zwart geworden? Wrijf tandpasta over je witte zool, spoel het af en je zool is opnieuw wit.
  • Ben je ook geneigd om je veters in de wasmachine te doen? Doe het niet. Je wast ze best zelf in warm water met wat zeep.
  • Eens thuis kan je jouw sneakers ook wassen met zachte shampoo en een borstel. Een lifehack: gebruik een tandenborstel voor vlekjes die moeilijk bereikbaar zijn.
  • Zijn je sneakers proper? Vul ze met keukenpapier of met doekjes. Deze nemen vocht op en je schoenen zullen sneller droog zijn. 
  • Last but not least: zorg voor jouw schoenen en laat ze binnen drogen. Zo voorkom je ongewenste verkleuringen en je schoenen vervagen minder snel. 

Bescherm je sneakers

In schoenenwinkels vind je heel wat producten om je sneakers te beschermen. Geef jouw sneakers een beschermende coating met Nanex en je schoenen zijn beschermd voor drie à zes maanden. Gebruik Nanex ook voor je jassen of tassen en je items zien er langer uit als nieuw. 

Met deze tips zien je witte sneakers weer als nieuw uit en ben je klaar voor het volgend festival! 

15.06.2018
Geschreven door Audrei Dacpano
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten