0
Fosbury & Sons: community is the new religion
8

What will the future bring?

F
News

10.09.2017
Geschreven door Fosbury & Sons

De manier waarop mensen in het leven staan, blijft elke dag verder evolueren. Ook de manier waarop we wensen te werken, blijft elke dag veranderen. Daarom wil Fosbury mee evolueren, veranderen en dynamisch zijn.

Never ending story

What will the future bring?
8
Foto © Fosbury & Sons

Co – working is een antwoord op een net van fundamentele vragen die zich vormen in het werkleven. Toch is het onmogelijk op dit moment een sluitend antwoord te bieden op elk van deze vraagtekens. Daarom is het van belang op zoek te blijven gaan naar nieuwe manieren, ideeën en samenwerkingen. Fosbury in Antwerpen is een begin-, maar geen eindstation. Maarten en ik zijn dan ook steeds bezig met op zoek te gaan naar dat wat mensen verlangen in hun werkleven. Het product is nooit af aangezien ieder een andere vraag heeft, moeten wij ook een ander aanbod kunnen voorzien.

“Een mens is pas gelukkig als hij in staat is om zijn geluk te delen en om mensen te leren kennen en te ontmoeten.” – Maarten Van Gool

More than 3000m² of working space

Evolueren betekent voor ons uitbreiden. Verder kijken dan ’t stad en op zoek gaan naar nieuwe plekken om mensen te inspireren en bij te dragen aan hun work environment. Zo hebben we momenteel ons oog op Gent, Mechelen en Brussel om onze Fosburyvibes op los te laten.

What will the future bring?
8
Foto © Fosbury & Sons
What will the future bring?
8
Foto © Fosbury & Sons
What will the future bring?
8
Foto © Fosbury and Sons

Aangezien hotels voor ons de inspiratiebron bij uitstek zijn, kiezen we ervoor verder te kijken dan enkel dat wat ons Belgenlandje ons te bieden heeft. Berlijn en Rotterdam zijn de ideale plekken om ideeën op te doen wat betreft onze niche.

It’s more than an office

De kleren maken de man dachten wij zo bij Fosbury en niemand beter dan Café Costume om deze woorden om te zetten in daden. Bij een inspirerende en hippe werkomgeving hoort een evenwaardige outfit en daarom sloegen Maarten en ik de handen in elkaar met deze Belgische entrepreneurs. Dit leidde tot een volledige tailoring service en een very own Fosbury & Sons fabric ‘Ocean Blues’. Pretty cool als je het ons vraagt! 

What will the future bring?
8
Foto © Alex Salinas
What will the future bring?
8
Foto © Alex Salinas
What will the future bring?
8
Foto © Alex Salinas

Voor ons sluit deze service perfect aan bij onze visie waarbij we toegankelijke luxe willen aanbieden en je werkomgeving en persoonlijkheid willen opwaarderen. Niets beter dan strak in het pak en vanaf oktober kan je bij ons ook terecht voor de nieuwste collectie van Café Costume ‘Edition de travail’. Dat is wat ons betreft ‘Renaissance of Work’ to the next level!

Explore, connect and collaborate

Groeien stopt niet bij het voorzien van verschillende gebouwen. De Fosbury community wordt elke dag groter door leden die andere mensen inspireren en op hun beurt hun weg naar een beter evenwicht tussen werk en privé vinden. Toch houden Maarten en ik niet van het idee dat contacten worden geforceerd. We richten wel op netwerken, maar zien het liever als een resultaat van een drink of lezing die we organiseerden in een fijne omgeving.

Going all Fosbury in London

London’s calling, want sinds kort kan je als lid van de Fosbury community terecht in 29 locaties  van The office group in het centrum van Londen. Maarten en ik willen er op deze manier voor zorgen dat onze members zich kunnen laten inspireren op verschillende plekken over heel de wereld. Zoals we al eerder zeiden ‘good things take time’ en ook hier is dat niet anders. Maar we boeken vooruitgang, Fosbury members zet jullie schrap, want de renaissance of work draait op volle toeren.

Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten