0
Volg hier de Dag van de Belgische mode
3

Volg hier live de dag van de belgische mode

F
News

Er valt heel wat te beleven tijdens de #dagvandebelgischemode. Volg alles hier live en vier de hele dag met ons mee!

We mogen best trots zijn op ons modetalent van eigen bodem. Daarom zet Belmodo één dag in het jaar grote en iets kleinere Belgische designers nog eens extra in de spotlights tijdens de Dag van de Belgische Mode. Deel vandaag je leukste look van Belgische makelij op social media met de hashtags #dagvandebelgischemode, #belmodo en #ikkoopbelgisch en breng samen met Belmodo en CreamodaFlanders District of CreativityMode & Design Center Brussels en Wallonie-Bruxelles Design Mode een ode aan al het creatieve talent dat ons land rijk is!

Een heel aantal Belgische merken zetten vandaag trouwens hun beste beentje voor met speciale initiatieven. Ontdek ze hieronder.

extra korting

 • Bij handtassenmerk Marie Martens is de verzending altijd gratis. Daarom is er vandaag speciaal 30% korting op alle handtassen (niet geldig op de hipbags). Gebruik de promocode ‘BELMODO30’. 
   
 • Ook bij handtassenmerk Mieke Dierckx krijg je 10% korting op al je aankopen. Zowel in haar eigen atelier-shop in Westerlo als in Flashshop, een pop-up store in Gent, en Around the Corner, een pop-up store in Antwerpen. Hetzelfde geldt voor haar webshop als je de code ‘#dagvandebelgischemode’ gebruikt.
   
 • In pop-up store Around the Corner, kan je naast op Mieke Dierckx ook 10% korting scoren op het Belgische kledingmerk Love Sundaily, juwelenmerk Atelier Clash en accessoiremerk Clinch.
   
 • Het Belgische merk Lilirooz staat bekend om haar mooie kraagjes en bijpassende sweaters. Speciaal voor de Dag van de Belgische mode geven ze een korting van € 50 bij aankoop van zowel een kraagje en sweater. 
   
 • Geniet vandaag, morgen en overmorgen van een korting van 30% op een exclusieve selectie van het Belgische kledingmerk Xandres en de collecties Xandres xline en Hampton Bays. 
   
 • Via de code ‘BELMODO20’ is alles van het Belgische kledingmerk #Nanouk te koop op de webshop aan 20% korting.

gratis goodies

 • Vergeet ook niet je beste Belgische ondergoed aan te trekken, Eskimo komt hierbij goed van pas! Vandaag krijg je een gratis ondergoedsetje bij aankoop van een pyjama of nachtjurk. Zo kan je de Dag van de Belgische mode ook nog deze nacht verder zetten.
   
 • Als je vandaag bij het Belgische kleding- en accessoiremerk LN Knits binnenspringt, krijg je bij iedere aankoop een kleine verrassing mee naar huis. Tijdens het shoppen kan je ook genieten van een lekker glaasje cava.
   
 • Iedereen die zijn mooiste foto in het Belgische pyjamamerk Woody deelt op Instagram met de hashtags #DagvandeBelgischeMode en #WoodyFamily, maakt kans op een set Woody-koffiemokken.
   
 •  Ook het Belgische kledingmerk le Fabuleux Marcel de Bruxelles , verkrijgbaar bij ZEB,  heeft een leuke wedstrijd lopen. In elke achterzak van hun nieuwe jeansbroek ‘Le Jean’ zit een luciferdoosje met het GSM-nummer (0471 61 11 29) van Marcel. Als je hiernaar belt, kom je uit op de voicemail van Marcel. Twee personen die de origineelste voicemail inspreken winnen een ‘Le Jean’- jeansbroek t.w.v.  € 89,99. 
Volg hier de Dag van de Belgische mode
3
Foto © le Fabuleux Marcel de Bruxelles

gratis shipping

 • Voor Belgische klanten zorgt Belgisch juwelenmerk Wouters & Hendrix voor een volledig gratis verzending als je vandaag bestelt op hun website. Vergeet enkel de code ‘dagvandebelgischemode’ niet in te geven. 
   
 • Op de Dag van de Belgische mode zorgt ook Belgisch schoenenmerk Morobé voor gratis verzending binnen de BENELUX. Daarnaast krijg je ook een leuk paar kousen bij je bestelling, helemaal gratis en voor niks.
   
 • Ook bij Belgisch handtassenmerk Marvais kan je vandaag je bestelling gratis laten opsturen.
   
 • Naast gratis goodies in de bakstenen winkel van LN Knits krijg je via de webshop ook nog een gratis verzending.
   
 • Krijg gratis verzending in België bij het Belgische accessoiremerk Award/t bij gebruik van de code ‘#ikkoopbelgisch’.

gratis inkom

 • Vandaag mag je helemaal het Modemuseum van Antwerpen in wanneer je gekleed bent in Belgische mode. Verdiep je in de verschillende werken van Belgisch ontwerper Olivier Theyskens tijdens de ‘She walks in beauty’-expositie door MoMu. Loop zeker ook eens voorbij de toffe Digi Wall vol Belgische ontwerpers!
PSX201710191411231508426427
3
Foto ©

#dagvandebelgischemode

Nathalie De Schepper

Céline Verbeeck

Tiany Kiriloff

belmodo lars

valerie thys

bellerose

NINA

Dunderwear

kimchi hand made jewellery

Ket

belmodo lezeres Marieke van ooteghem

Houd deze pagina goed in het oog voor meer nieuws live vanop de Dag van de Belgische Mode en keep on hashtagging #ikkoopbelgisch #dagvandebelgischemode #belmodo!

20.10.2017
Geschreven door Nienke Iliaens
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten