0

#tietenbizz

F
News

7
07.07.2017
Geschreven door Tine en Fien Prophete

Toen we nog studeerden, spaarden we om tijdens de solden een setje te kunnen kopen bij Underwear. We waren altijd een beetje zenuwachtig om die mooie winkel binnen te stappen. Hoe blij waren we niet toen Geertje, de eigenares, ons op een dag vroeg of niemand van ons “een jobke zocht?” Intussen zijn we elf jaar verder.

#tietenbizz
7
Foto © Underwear
#tietenbizz
7
Foto © Underwear
#tietenbizz
7
Foto © Underwear

We runnen Underwear met passie. Tijdens het aankopen van de collecties volgen we vooral ons hart. Enkel wat wij mooi vinden, haalt de rekken. Maar onze allergrootste drijfveer is dat klant zichzelf mooi voelt. Iets kunnen bijdragen aan het positieve zelfbeeld en zelfvertrouwen van de klant, daar doen we het voor.

Het gebeurt vaak dat mensen ons vragen of we “nu nog altijd in dat winkeltje werken?” en of het niet bijna tijd is voor een serieuze job, maar zolang wij in “dat winkeltje” vrouwen over de vloer krijgen die in de paskamerspiegel niet zien wat wij zien – hoe mooi ze wel zijn – hebben we wel nog wat werk.

Terwijl je dit leest, beginnen wij trouwens in Parijs aan de aankopen voor onze volgende zomercollectie, zodat we jullie in 2018 ook weer kunnen doen stralen!

#tietenbizz
7
Foto © Underwear
#tietenbizz
7
Foto © Underwear
#tietenbizz
7
Foto © Underwear

Underwear bestaat die najaar 30 jaar en dat zullen we vieren met o.a. workshops en een samenwerking met ons favoriete Belgische merk. Het welke dat is, houden we nog even geheim!

Houd onze Instagram-pagina en website dus maar goed in de gaten!





Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten