0
10

Tiany's ontdekkingen van de week: hipsteroorbellen en YOLO make-up

F
News

08.03.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Deze week krijg je weer een selectie zorgvuldig bij elkaar gesprokkeld moois van over heel de wereld. Trends in wording en items waar een fashionista zoals mijzelf he-le-maal happy van wordt.

Tropical Mood

Van schelpjes wordt een mens blij omdat ze je doen dromen van paradijselijke oorden. Het werd dan ook tijd dat ze terug geïntroduceerd werden in de mode en gelukkig dachten heel wat hipsters er ook zo over, want plots duiken schelpjes op in alle mogelijke varianten. Bij Isabel Marant shop je heel wat oorbellen met schelpen, maar ik heb mijn gading gevonden bij de iets betaalbaardere Spaanse site Gimaguas.com.

Kans is dus groot dat je mij volgende week hoort aankomen, want mijn virtueel mandje ik netjes gevuld met alle mogelijke schelp creaties. Ik heb mij meteen ook gewaagd aan de ‘Mujercita’ oorbellen … zo schattig dat ik niet kon weerstaan!

Earrings
10
Foto © Gimaguas
Tiany draagt de oorbellen en ketting van gimaguas
10
Foto © Belmodo
Necklace
10
Foto © Gimaguas

Blokkeer: 15 maart

En zet de wekker, neem en stevig ontbijt en rep je vervolgens naar ‘MarthaLouisa.com’. De gloednieuwe telg van online designer paradijs My Theresa en nu al dé online bestemming voor zij die een zwak hebben voor schoenen. Bij deze weer een nieuwe aderlating in het budget van Kirilove.

Martha Louisa online shop
10
Foto © Martha Louisa

Getting Braidy

Omdat geld niet altijd moet rollen, krijg je deze week ook een trend in wording die je 0,0 euro zal kosten. Gespot bij ‘street style darling’ Pernille Teisbaek en haar BFF Alexandra Carl; de vlecht. Makkelijk, schattig en bovendien ook de nieuwe versie van de paardenstaart. Match with: alles van jeans en white shirts tot je meest elegante avondjurken.

IMG_2501
10
Foto © Pernille Teisbaek en Alexandra Carl
IMG_2500
10
Foto © Alexandra Carl
IMG_2502
10
Foto © Pernille Teisbaek

YOLO make-up

Van sommige beautylooks ga je spontaan stralen en krijg je meteen wakkere ogen. Gespot op de catwalk bij Dior, dé ultieme truc om je ogen in a wink groter te doen lijken, met dank aan de Belg Peter Philips, make-up artist bij Dior die deze uitdagende look introduceerde. De kunst is om boven- en onderlijn niet met elkaar te verbinden zodat het oog optisch verlengt en geopend wordt. Zeker het testen waard en bij voorkeur in een van de nieuwe flashy kleuren uit het on-stage liners gamma. Weliswaar niet voor doetjes en een beetje gewaagd, maar #yolo toch?!

Dior make-up look
10
Foto © Dior

You CAN touch this

Plastiek deed het weliswaar goed tijdens de fashion weeks, maar persoonlijk vind ik het té hard en ongezellig en bovendien niet duurzaam. Geef mij maar liever iets aaibaars, zoals deze teddy bomber van Samsoe & Samsoe in dé kleur van het seizoen ‘roestbruin’. Te combineren met geel gebloemde jurkjes of met een gewone blue jeans.

Teddy Bomber Samsoe & Samsoe
10
Foto © Samsoe
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten