0
Ontdekkingen van de week
8

Tiany's ontdekkingen: gewoon gunnen en this body got rights!

F
News

11.05.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Vandaag staan er opnieuw enkele geweldige ontdekkingen op het programma. Van een T-shirtlijn met een positieve boodschap tot een geweldige jurk waar ik mijn oog op liet vallen. En ook gewoon omdat ik het jullie gun.

Gewoon gunnen

Gewoon gunnen … twee geweldige woorden die gecombineerd een geweldig krachtige boodschap vormen. Deze week gespot als tattoo op het been van make-up artist @gladysferro en sindsdien gegrift in mijn geheugen!

Deze boodschap deel ik met jullie omdat het wel degelijk de grootste ontdekking was van deze week, gratis & voor niets en plezier gegarandeerd wanneer je het toepast. Bij deze uiteraard ook mijn wekelijkse vondsten, voor zij die money to spend hebben (begin van de maand, olé) en omdat ik je dit ook gewoon gun! 

Ontdekkingen van de week
8
Foto © Gladys Ferro

Not without my 'mandekken'

De Kirilove heeft vele obsessies en eentje daarvan zijn mandjes. Ik heb inmiddels ook een verzameling bij elkaar weten te sprokkelen, maar alsnog schijn ik niet genoeg te krijgen en daarom heb ik mijn oog weer laten vallen op dit pracht blauw/rood wit exemplaar van Zara. Super leuk en ultra betaalbaar.

Ontdekkingen van de week
8
Foto © Instagram

Dear Sandro

Liefste Sandro, mag ik je bij deze vragen om een einde te maken aan het ontwerpen van beeldmooie jurkjes waar ik haast niet aan kan weerstaan? Mijn fashion hartje kan het namelijk niet meer aan en ook mijn rekening heeft er wat last van. Nevertheless weer prachtig gedaan deze all-over printjurk, ik zie het al helemaal voor mij in combinatie met een paar cowboylaarsjes.

Schermafbeelding_2018-05-10_om_13
8
Foto ©
Ontdekkingen van de week
8
Foto © Belmodo

This Body ...

Slogan T-shirts zijn wat mij betreft nog helemaal oké, zeker als ze een positieve boodschap uitdragen en als ze van de hand zijn van Monki. Het merk is voor de gelegenheid in zee is gegaan met RFSU (say what?!) de Zweedse Association voor seksuele opvoeding. Klinkt een tikkeltje saai maar is wel degelijk heel funky! “Handle with Love and respect” of “This body got rights” in roze of wit zijn all yours voor € 12 en je steunt er een goed doel mee ook.

Ontdekkingen van de week
8
Foto © Instagram
Ontdekkingen van de week
8
Foto © Instagram

summertime love

Yes! Ik heb dé rok der rokken gevonden, eentje waar je heel de zomer in kan rond paraderen. Te combineren met een wit ‘marcelleke’, wit T-shirt of met een grijze sweater. Ideaal voor het strand, maar ook om in te gaan werken als je die combineert met sneakers. Ook je zomerse feestjes zal je hierin kunnen opvrolijken als je die styled met een zijden bloesje en een strappy sandaal. Merci Zadig & Voltaire … je wordt weldra mijn beste kameraadje!

Ontdekkingen van de week
8
Foto © Belmodo

Tot volgende week!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten