0

Style file: Ruby Rose

F
News

13

Iedereen kent Ruby Rose, de crazy chick, ondertussen al wel. Hoe brak ze door? Hoe spot jij ze op straat? Here we go!

Met Orange Is The New Black breekt Ruby Rose niet enkel mannenharten. Kennelijk laat ze door het spelen met mannelijke looks ook vrouwen twijfelen over hun geaardheid. Zij werd gebombardeerd tot het meest besproken social media figuur de afgelopen maanden. Ruby Rose kwam al uit de kast op haar twaalfde maar nog steeds blijven mannen hopen dat ze zich ooit zal bekeren.

Style file: Ruby Rose
13
Foto © Mark Seliger
Style file: Ruby Rose
13
Foto © Mark Seliger

Ruby Rose Langenheim werd bekend door haar rol als VJ bij MTV. Sindsien is ze naast actrice ook dj, kunstenares, presentatrice en schoot haar modellencarrière de lucht in wanneer ze het gezicht werd van Maybelline in New York. Sindsdien is zij hét mode-icoon.

Style file: Ruby Rose
13
Foto © Christian Blanchard
Style file: Ruby Rose
13
Foto © Goodkino
Style file: Ruby Rose
13
Foto © The Coveteur

In 2008 maakt ze haar acteerdebuut met een rol in de film ‘Suite for Fleur’, al kan geen enkele film concurreren met de dramatische serie Orange Is The New Black waarin ze helemaal uit de kleren gaat in haar personage als Stella Carlin. 

Welcome to the fashion world Ruby

Ruby Rose kwam voor het eerst in de wondere wereld van Fashion door mee te doen met ‘Girlfriend model search in 2002 waarin ze knap 2e werd. In 2010 ontworp ze samen met het Australische modelabel Milk and Honey een capsule collectie die haar stoere unieke stijl belichaamt. In deze collectie zag je vooral gewassen jeans, lederen jassen en T-shirts met unieke prints. Haar carrière was begonnen en sindsdien she is on top of her game.

Style file: Ruby Rose
13
Foto © Globalgrind
Style file: Ruby Rose
13
Foto © KCS

Ruby Rose liet eerder al een internetbom ontploffen door haar video waarin ze speelt met haar seksualiteit. Hierin verbergt ze haar tattoos onder een laag make-up en zet een blonde bombshell pruik op. Ze trekt haar kleren uit en gooit haar pruik weg. Ze springt in bad en spoelt de make-up van haar armen. Ze verkleed zich in een mannensmoking en speelt haar harde stoere kant ten volle uit.

We kennen Ruby Rose dan ook als een stoere chick waar je geen ruzie mee wil. Dit karakter heeft ze door de jaren heen opgebouwd omdat ze een enorme emotionele rugzak met zich meedraagt. Ze werd zowel verbaal als fysiek gepest door haar geaardheid en werd als kind seksueel misbruikt. Haar bipolaire aandoening heeft er ook toe geleid dat ze probeerde zelfmoord te plegen. Beeld je in wat een verlies voor de modewereld dit zou zijn!

Style file: Ruby Rose
13
Foto © David Becker
Style file: Ruby Rose
13
Foto © Rb/Bauergriffin
Style file: Ruby Rose
13
Foto © Bauergriffin
Style file: Ruby Rose
13
Foto © FameFlynet Pictures

Tattoos, mannelijke kleding zoals lederen jassen, petten, lange oversized T-shirts, hemden en boots zijn de stukken waarin ze op straat verschijnt. Knettergek maar stiekem ook écht indrukwekkend. Haar stoere korte kapsel verplicht vrouwen bijna om naar de kapper te gaan met een foto van haar. Think again, enkel Ruby kan zo modieus en vrouwelijk staan met deze mannelijke coupe- en kledingstijl.

Style file: Ruby Rose
13
Foto © The Coveteur

Ruby Rose verandert nog steeds de modewereld en is een grote inspiratiebron tijdens het stylen van jouw eigen look. Thanks Ruby, we love you!

08.03.2016
Geschreven door Stef Poortmans
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten