0
Straffe festivalverhalen: Liandra Sadzo
3

Straffe festivalverhalen: Liandra Sadzo

F
News

Het festivalseizoen is eindelijk aangebroken. Het ideale moment om bij een aantal bekende koppen naar hun festivalherinneringen te peilen.

De 19-jarige Liandra Sadzo is danseresactrice en influencer. Je kent haar misschien van haar rollen in D5R of Zot van A en ziet haar binnenkort opnieuw op het scherm verschijnen in de Ketnet-serie Like Me. 

Wat was je eerste allereerste festival?

Pennenzakkenrock, toen was ik pas 9 jaar. We gingen er met school voor het eerst naartoe en ik moest er ook dansen tijdens het optreden van Laura Omloop. Het was zo fijn om al mijn klasgenootjes voor mij te zien supporteren! Daarna gingen we allemaal samen zwemmen. Heerlijk verfrissend na zo’n inspanning!”

Straffe festivalverhalen: Liandra Sadzo
3
Foto © Liandra Sadzo

Heb je een festival-uniform?

“Vroeger ging ik standaard voor All Stars van Converse, een short, een basic topje, een K-Way-jasje en een tasje van Eastpack. Nu pak ik het echt helemaal anders aan en kleed ik me bohemian. Als finishing touches kies ik voor veel sierraden, glitters en pailletten.”

Straffe festivalverhalen: Liandra Sadzo
3
Foto © Liandra Sadzo

Wat zijn je festival essentials?

Parfumstaaltjes. Ik vind het heel onaangenaam om op een festival tegen andere mensen geplakt te staan terwijl iedereen aan het zweten is. Deodorant kan je niet altijd mee naar binnen nemen en mijn body spray is veel te groot om mee te sleuren, vandaar dat parfumstaaltjes voor mij een echte must zijn.”

Ben je een eendagsfestivalganger of een echte die hard kampeerder?

“Eigenlijk ging ik zelf nog niet zo heel vaak naar festivals, om de een of andere reden komt er altijd wel iets tussen. Als ik ga, is het meestal om er te werken (te dansen), maar dat is vaak maar 1 dag. Als ik er de tijd voor vind, zou ik graag wel eens blijven kamperen. Lijkt me zo gezellig!”

Wat is het meest memorabele optreden dat je tijdens een festival hebt gezien?

“Het slotnummer van Dimitri Vegas en Like Mike op Laundry day. Net voor de climax viel de stroom uit. Hun set was iets later begonnen dan normaal en omdat er strikte afspraken gemaakt waren met de mensen uit de buurt, trokken de organisatoren stipt op het einduur de stekker eruit. Het feestje eindigde dus eigenlijk een beetje in mineur...”

Wat is jouw grootste festivalzonde?

“Het is eigenlijk niet echt een zonde, maar ik ga tijdens festivals graag op zoek naar drankbonnetjes op de grond. Je zou er van versteld staan hoeveel mensen die verliezen.”

Is er een festival waar je graag nog eens naartoe zou gaan? Waarom?

“Zonder twijfel Tomorrowland! Alles daar ziet er daar volgens mij sprookjesachtig uit. Je kan er zo creatief zijn met je kostuum! Daarnaast kom je er zoveel verschillende nationaliteiten tegen. Zo cool!”

Meer Liandra? Volg haar dan hier!

05.07.2018
Geschreven door Amélie De Rycke
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten