0
Shop in Zara met behulp van Augmented Reality
3

Shop Zara op een higher level

F
News

Voor Zara-freaks van over de hele wereld is het een bijzondere dag, want vanaf vandaag kan je gebruik maken in 120 geselecteerde winkels van een augmented-reality-app.

Augmented wat?

Met behulp van een augmented reality-app wordt extra informatie over de kledij in de winkels weergegeven. Hoe werkt het nu juist? Houd je smartphone voor het kledingstuk waarin je bent geïnteresseerd en een heleboel info zal in no-time op je scherm verschijnen. Ook modellen zullen op je scherm flaneren in de looks van Zara voor nog een beetje extra inspiratie, hoe cool is dit?

Do try this at home

Thanks to the 21ste eeuw kunnen we dit ook thuis uitproberen. De looks die de modellen op je scherm dragen, kan je zo onmiddellijk aankopen, easy shopping dus. Als de kers op de taart kan je, wanneer je een pakketje van Zara thuis opgestuurd krijgt, zien wat er in de doos zit alvorens deze te openen. Epic!

Zara
3
Foto © Zara
Zara
3
Foto © Zara

Kan je niet wachten om het eens uit te proberen? In België kan je op de Meir in Antwerpen terecht voor dit sterk stukje technologie, allen daarheen!

12.04.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten