0
About Monar pt. 4
7

Pt. 4 - About Monar

F
News

16.10.2017
Geschreven door Elisa Mol

Naast Fiamme, werk ik ook nog bij Monar. Daar doe ik de sociale media en het aankoopseizoen.

Als we collecties aankopen voor Monar, kiezen we basically enkel stukken die we zelf graag zien. Smaken en kleuren verschillen, maar vaak vinden we het model altijd mooi en verschillen onze meningen enkel over de kleuren. Mijn mama ziet de kleur paars minder graag, maar volgend seizoen zit lavendel er vaak in, dus die kleur zal je ook bij ons zien!

De showrooms van de merken die wij aankopen bevinden zich voornamelijk hier in Antwerpen. Dat zijn vaak appartementen die dienen als showrooms, heel persoonlijk en cosy. Die huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en ik vind dat belangrijker dan heel indrukwekkende showrooms waar de kleding wat verloren hangt.

About Monar pt. 4
7
Foto © Elisa Mol

Zelf ga ik niet zo vaak shoppen, dat is niet echt mijn ding. Als ik een leuk stuk zie bij iemand anders of op Instagram, dan ga ik naar winkels of webshops waarvan ik weet dat ze zoiets verkopen. Vaak zijn dat Scandinavische merken, ik ben zelf groot en daar vind ik de goeie snits. Die stijl ligt ook het dichtst bij mij, casual met dat tikkeltje extra. Vaak heb ik iets aan van Samsøe & Samsøe, Won Hundred of Just Female. Dat zijn echt mijn favoriete merken en die verkopen we ook bij Monar. Ik durf ook wel af en toe een stuk van Acne Studios kopen, big fan! Die stuks draag je seizoen na seizoen, zonder dat de snit of kwaliteit verandert.

Als we collecties gaan aankopen, bestel ik vaak stuks voor mezelf. Dat is dan een seizoen op voorhand, zoals nu voor volgende zomer. Dan neem ik er foto’s van, want die moeten nog binnenkomen. Ik koop liever niet om te kopen, witte T-shirts en grijze truien mogen nu m’n kast niet meer in. Genoeg is genoeg! En als ik dan toch stuks hangen heb die ik niet meer draag, laat ik er eerst mijn vriendinnen eens naar kijken.

About Monar pt. 4
7
Foto © Elisa Mol
About Monar pt. 4
7
Foto © Elisa Mol
About Monar pt. 4
7
Foto © Elisa Mol

Ik doe de social media bij Monar. Na verloop van tijd groeit dat, leer je je volgers kennen en weet je wat ze leuk vinden of willen zien. Ik kies op gevoel wat ik post: handgemaakte schoenen uit Italië, moeilijk verkrijgbare Adidas-sneakers, kleding van Fila, een tof pak van Maison Margiela, fijne jurkjes van Just Female… Dan neem ik enkele foto’s en plaats ik die erop. Soms komt er een speciale sneaker uit en krijgt die natuurlijk voorrang, zoals de Yeezy. Dan weet je dat vooral het sneakerpubliek aanwezig is op je profiel en dan richt je je daar ook naar.

Alle merken komen aan bod, maar sommige merken hebben geen Instagram-account. De klanten daarvan behoren ook niet tot het sociale mediapubliek, dus die zien de nieuwigheden als ze langskomen. Instagram is een goeie tool om de hele collectie te laten zien, je kan een heel breed beeld geven. Maar ik probeer er wel op te letten dat het publiek snapt dat we meer dan alleen sneakers verkopen en voor zowel mannen als vrouwen.

About Monar pt. 4
7
Foto © Elisa Mol
About Monar pt. 4
7
Foto © Elisa Mol

Ter gelegenheid van 50 jaar Monar brengen we gedurende de hele winter om de week collabs uit met 50 verschillende merken. Dat zijn merken waar we heel close mee samenwerken of die we net hebben ontdekt. Het zijn stuk voor stuk leuke creaties geworden, die zowel bij het merk passen als bij Monar. Iedere donderdag ontdek je nieuwe stuks en dat tot en met donderdag 7 december 2017. Hou dus zeker onze Instagram en website in het oog.

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten