0
Kies de jurk van je dromen
5

& Other Stories stelt eerste bruidscollectie voor

F
News

Niemand minder dan & Other Stories besloot dit jaar om een prachtige collectie te ontwerpen voor de trouw van je dromen.

& Other Stories ontwierp een capsule-bruidscollectie met een knipoog naar de seventies voor iedereen die een perfecte bruiloft wil zonder een fortuin te spenderen aan een wedding dress. De collectie bestaat uit zeven dromerige jurken en twee elegante jumpsuits die ook perfect kunnen worden gebruikt voor een afstudeerfeest, galabal of zomerse barbecue.

Kies de jurk van je dromen
5
Foto © & Other Stories

De kleuren van de collectie sluiten aan bij het seizoen met een mix van hemelsblauw, pastelroze, okergeel en enkele frisse bloemenprints in kant en zijde. “Met deze collectie wil & Other Stories kledij in de spotlights plaatsen die dienen voor speciale herinneringen. De jurken en jumpsuits zijn zodanig veelzijdig dat ze passend zijn op elk moment en kunnen worden omgetoverd tot je meest gedragen stukken.” - Malin Sone, Head of Design bij & Other Stories.

Okergele jurk 145 euro
5
Foto © & Other Stories
Wrap dress 99 euro
5
Foto © & Other Stories
Witte jumpsuit 145 euro
5
Foto © & Other Stories

Op onze wishlist staat alvast de prachtige korte jumpsuit, de kimono geïnspireerde zijden wrap dress en de okergele kanten jurk waarmee je gegarandeerd de show zal stelen. Begin maar alvast met het schrijven van de uitnodigingen en het boeken van je DJ!

De collectie is vanaf eind april 2018 beschikbaar in een beperkte selectie winkels van & Other Stories en online op stories.com

14.03.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten