0
Schilderij
1

Ontdek de nieuwjaarsvoornemens van 'de Belgen'

F
News

Wie Nieuwjaar zegt, zegt nieuwe uitdagingen en ontdekkingen op alle vlakken. Ook deze 5 upcoming Belgische namen hebben zo hun goede voornemens. 

KOKKO BAGS

KOKKO Bags is een Belgisch handtassenmerk dat hier werd opgericht en hun volledige productie vindt evenwel in België plaats. Hun exclusieve stukken worden gemaakt uit materialen van locale, Europese producenten. Frisse, ongewone en personaliseerbare tassen die gevuld zijn met passie, creativiteit én savoir-faire.

Rachel Cornet weet precies wat ze wil in 2018: na de lancering van haar webshop, wil ze haar haar merk nog meer laten uitgroeien in 2018 en dit met behulp van nieuwe samenwerkingen. 

Wright.

Bye bye trends en seizoensmode. Het nieuwe Belgische merk Wright – wat ‘artisanaal’ betekent in het Oud-Engels – kiest voor een tijdloos en vrouwelijk design en vindt zo het evenwicht tussen luxe en de dagelijkse basis. Hun leuze? Duurzame materialen, harmonieuze kleuren en een subtiele snit.

Voor 2018 hebben ze bij Wright een doel: het expanden van hun merk maar dit niet ten koste van de kwaliteit: ‘less but excellent’, vinden zij.

Rivka

Deze Brussels schoenen, ontworpen door een Belgisch koppel, worden gemaakt met het beste Franse en Italiaanse leer dat bovendien ook nog eens handgemaakt is. Chic & laid back? Rivka kan het feilloos combineren! 

Hun voornemen voor 2018? Weg met de computers en gsm’s want dit is de enige manier waarop ze hun creativiteit volledig de vrije loop kunnen laten gaan! 

Charlotte Beaudry

Charlotte Beaudry is een Belgische artieste die zowel tekent als schildert. Haar werk, dat je kan herkennen aan veelvoudige en soms ambivalente nuances van vrouwelijkheid, kan je spotten in de Yoko Uhoda Gallery (in Luik en in Knokke). 

Charlotte wil in het nieuwe jaar het nuttige aan het aangename koppelen en haar artistieke visies meer delen met haar vrienden die ze plant meer te zien na haar drukke periode in 2017.

SIMONE A SOIF!

Simona a soif! heeft een gamma van natuurlijke drankjes. De gekke combinaties van smaken van zowel fruit, groenten als planten slagen erin plezier, gezondheid en milieu te verenigen. De ‘hydrolades’ zijn biologisch en hebben geen toegevoegde stoffen of spuit.

Antoine de Menten van Simone a soif! heeft een simpel voornemen: meer lachen! En ook goed nieuws voor ons Vlamingen, want in 2018 komt Simone a soif! our way.

Wij wensen jou een nieuw jaar vol toffe ontdekking van leuke, Belgische merken! Cheers!

10.01.2018
Geschreven door Virginie Dupont
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten