0
De geheimen van de celebs
9

Onlangs bevallen en nu al abs

F
News

In de lente van 2017 leerden de celebs blijkbaar zeer veel bij over de bloemetjes en bijtjes want de voorbije maanden was er een heuse babyboom in modeland.

Hoewel het als kerverse mama niet evident is om van de babybump af te raken, hebben deze influencers er helemaal geen probleem mee. Strakke billen en abs zijn duidelijk aanwezig!

Louise Roe

Louise Roe
9
Foto © Instagram

Fashionista Louise Roe beviel amper twee maanden geleden van dochter Honor en ziet eruit alsof ze nooit zwanger is geweest. Ondanks haar drukke agenda als schrijfster, blogster en tv-gezicht vindt ze toch de tijd om in de gym te spenderen en de babykilo’s vaarwel te zeggen. Haar geheim? Romantische wandelingen met hubby Mackenzie in de straten van Los Angeles.

Chiara ferragni

Chiara Ferragni met baby Leo
9
Foto © Instagram
Baby Leoncino
9
Foto © Instagram

Italiaanse bosslady Chiara Ferragni heeft de populairste baby ooit op Instagram en heeft duidelijk niet veel moeite moeten doen om terug in vorm te geraken. Soms zijn goede genen all you need ...

Kylie Jenner

Kylie Jenner met Stormi
9
Foto © Instagram

Als Kylie één ding geleerd heeft van haar zussen dan is het wel dat na de geboorte van een kind je lichaam hier niet mag onder leiden. Met een leger personal trainers kreeg ze in no-time haar killerbody terug. Hoe krijg je zin om na een slapeloze nacht toch een intensieve sportsessie bij te wonen? Een tof sportpakje! In deze ubercoole training die Kylie draagt kan het ook niet anders dan dat je zin krijgt om los te gaan in de gym.

Lima Ché

Lima Ché en baby Jade
9
Foto © Instagram
Lima Ché
9
Foto © Instagram

Lima Ché, beter bekend als @Limaswardrobe, toont op haar Instagram-pagina maar al te graag haar body én terecht. De Belgische schone kreeg eind december een dochter en straalt als nooit tevoren. Baby Jade krijgt mode met de paplepel ingegeven want mama Lima is een fervent shopper en past dan ook dagelijks nieuwe outfits die ze deelt op haar Instagramstories. Volgens ons is dit dus ook het geheim om de overtollige vetjes kwijt te raken. Zo zie je maar, shoppen is een echte sport.

Leandra Medine Cohen

De tweeling van Leandra
9
Foto © Instagram
Leandra Medine Cohen
9
Foto © Instagram

De Amerikaanse blogster en oprichtster van Man Repeller, Leandra Medine, moest dubbel zo hard werken aan haar lichaam nadat ze de geboorte gaf aan een prachtige tweeling. Er is in ieder geval geen grammetje vet meer te bespeuren, those legs girl!

Als jullie nog tips hebben, laat maar komen!

14.04.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten